ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.5.14

Η απάντηση του ΥΠΟΙΚ στην ερώτηση που κατατέθηκε μέσω του Συνδέσμου Αποφοίτων ΣΣΑΣ, για τους απόστρατους κάτω των 55 ετων («5535»)

Με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Αποφοίτων ΣΣΑΣ, κατατέθηκε στις 19/03/2014, στα πλαίσια του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, ερώτηση του Βουλευτού Α’ Θεσσαλονίκης ΑΝ.ΕΛ. κ. Γ. Αβραμίδη, για τις μειώσεις των συντάξεων στρατιωτικών κάτω των 55 ετών (ΟΛΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΔΩ). Διαβάστε παρακάτω την απάντηση του ΥΠΟΙΚ, με την οποία ομολογούν «στεγνά» και «αδίστακτα» πως τιμώρησαν τους αποστράτους κάτω των 55 ετών και μάλιστα σε χρόνο μεταγενέστερο της υποβολής της αιτήσεως αποστρατείας και ΟΧΙ «παραιτήσεως» που αναφέρει το «έγγραφο» του ΥΟ&Ο. Τα συμπεράσματα ...δικά σας. Κάντε κλικ στην  φωτό για να διαβάσετε την σχετική απάντηση


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: