ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.5.14

Στο 34% Ο ΣΥΡΙΖΑ, στο 14% η ΝΔ! Στο Ζάππειο το βράδυ των εκλογών ο ΓΑΠ;


Είναι τόση η αγωνία στην Χαριλάου Τρικούπη για την κατρακύλα του ΠΑΣΟΚ και της ΕΛΙΑΣ που έχουν ξεφύγει οι άνθρωποι.

Καθώς μάλιστα πλησιάζουμε στις εκλογές διαπιστώνουν ότι Το Ποτάμι αυτούς θα κατασπαράξει κατά κύριο λόγο.

Οι δημοσκόποι βλέπουν την ΕΛΙΑ στο 3,8% ένα ποσοστό που θα φέρει τον Γιώργο Παπανδρέου στο Ζάππειο το βράδι της Κυριακής να δηλώνει παρόν και να ζητάει σύγκλιση των οργάνων του κόμματος.

Όσο για το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη κατακτά ιλιγγιωδώς έδαφος ανάμεσα στους πρώην πασόκους αλλά και στους πρώην ψηφοφόρους της χαζοΔΗΜΑΡ η οποία θα έχει την τύχη του ΛΑΟΣ.
Το τρελό σενάριο που κυκλοφορεί στην Χαριλάου Τρικούπη είναι ότι τα διαπλεκόμενα και κυρίως ο Μπόμπολας θέλει να εξουδετερώσει τον Βενιζέλο και χρησιμοποιεί τον Σταύρο Θεοδωράκη.
Δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι έχουν τελειώσει ως κόμμα κάτω από την ηγεσία του Βενιζέλου, ο οποίος ακούγεται ότι πάει για Επίτροπος στη θέση την Δαμανάκη-άλλη μια ζώσα διαφήμιση του πολιτικού προσωπικού της χώρας στα Ευρώπας.

Τώρα όσο αφορά τον Γιώργο Παπανδρέου το βράδι των εκλογών θα βρίσκεται με το κίνημα των προεδρικών σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, απ΄ όπου όλοι μαζί θα αναχωρήσουν για το Ζάππειο.

Τώρα όσο αφορά τις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις με την αναγωγή τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

ΣΥΡΙΖΑ 34%
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ 14,5%
ΝΔ 14%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 11,5%
ΚΚΕ 7%
ΑΝΕΛ 6%
ΕΠΑΜ 4%
EΛΙΑ 3,8%
ΓΕΦΥΡΕΣ 3,4%
ΑΝΤΑΡΣΥΑ 2,1%

Δεν υπάρχουν σχόλια: