ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.5.14

Δεν πάτε στον αγύριστο, Βαγγέλη;


Ο κ.  Ευάγγελος Βενιζέλος κρυπτόμενος πίσω από μερικούς έντιμους ανθρώπους της ΕΛΙΑΣ και τη μεγάλη ευρωπαϊκή παράδοση της σοσιαλδημοκρατίας, εκβιάζει τον ελληνικό λαό πως αν δεν επιτρέψει την πολιτική επιβίωση, μεταξύ άλλων, των Κασσήδων, Κουκουλόπουλων, Παπουτσήδων και Σκανδαλίδηδων, θα μας πάρει όλους μαζί στην κατάρρευση.

Το δίλημμα είναι όντως μεγάλο: να αφεθεί κάποιος στην κατάρρευση ή να συνεχίσει να ζει στην οσμή των πτωμάτων (έστω και πολιτικών).

Το ΠΑΣΟΚ πιστό στο «DNA» της πολιτικής παράδοσης της πελατοκρατίας, της συνδικαλιστοκρατίας, του συντεχνιασμού και της διαφθοράς, δίνει των υπέρ πάντων αγώνα για να μην αλλάξει τίποτα μεταξύ άλλων στις λαϊκές...

Μπλοκάρει τις αλλαγές στις λαϊκές αγορές. Οι αντιδράσεις του συμπαθούς κλάδου των παραγωγών και εμπόρων των υπαίθριων αγορών εστιάζονται κυρίως σε ένα θέμα: Τον τρόπο που γίνεται το μοίρασμα των θέσεων που τοποθετούνται οι πάγκοι.

Η συμπαθής τάξη των παραγωγών και υπαίθριων πωλητών επιθυμεί οι πάγκοι να μοιράζονται με βάση τα έτη (σωματειακής προφανώς «προϋπηρεσίας»), το μέγεθος του κτήματος του δικαιούχου κλπ.

Ποιος μοιράζει τις θέσεις;  Όπως είναι φυσικό κάποια επιτροπή δημοσίων υπαλλήλων και συνδικαλιστών, αμφότερες οι πλευρές γνωστές για την ακεραιότητα απέναντι στο αζημίωτο...

Το Υπουργείο κατόπιν πιέσεων της Τρόικας, επιθυμεί να μοιράζονται οι θέσεις με κλήρωση την πρώτη φορά και μετά κάθε χρόνο με μετακίνηση κατά μια θέση δίπλα (σύστημα ρολόι). Προφανώς επιθυμεί να δώσει ίσες ευκαιρίες σε όλους του παραγωγούς για μια καλύτερη και αποδοτικότερη θέση...

Με το νέο σύστημα νέοι παραγωγοί που προσπαθούν να ζήσουν και να βελτιώσουν τα δεδομένα της αγροτικής παραγωγής θα έχουν την ευκαιρία για μια καλύτερη πρόσβαση στους πάγκους των λαϊκών.

Η πίεση των νέων θα αναγκάσει και τους παλιούς να βελτιωθούν από άποψη κόστους και ποιότητας προϊόντων.

Όπως είναι φυσικό το ΠΑΣΟΚ δημιουργός και απανταχού προστάτης των συντεχνιών, της διαφθοράς και της συμφοράς της χώρας, ανθίσταται και αρνείται να ψηφίσει τις αλλαγές στη Βουλή.

Ο δε ηγέτης του, εκβιάζει πως το κόμμα που φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη για τη χρεοκοπία της χώρας (κοινωνική, πολιτική και οικονομική) αν δεν λάβει περί το  10% στις ευρωεκλογές απειλείται η εύθραυστη κυβερνητική σταθερότητα.  Κοινώς θα μας πάρει ο διάβολος.

Αυτό που απομένει είναι σε λίγο να ζητήσουν και την απελευθέρωση του Άκη Τσοχατζόπουλου και των άλλων σοσιαλιστών που είναι «αιχμάλωτοι» στα  χέρια του ανάλγητου νεοφιλελευθερισμού, προκειμένου να μην διαταράξει την κυβερνητική σταθερότητα, του φορομπηχτισμού και της αναδιανομής των καταθέσεων των εργαζομένων στους πελάτες που συνεχίζουν να διορίζονται και στους προώρως συνταξιοδοτηθέντες αργόμισθους.

Η προσπάθεια επιβίωσης  του παρασιτικού συστήματος ΠΑΣΟΚ τόσο μέσω της ΕΛΙΑΣ, όσο και μέσω του ΣΥΡΙΖΑ που κατέφυγε ο «σκληρός πυρήνας» της διαφθοράς, της συνδικαλιστοκρατίας και της παρασιτοκρατίας, συνίσταται στην ικανότητα μετάλλαξης και κάλυψης των άνομων επιδιώξεων με το μανδύα της αναδιανομής, της ισότητας και της κοινωνικής ευαισθησίας.

Η επιτομή της χρεοκοπίας

To ΠΑΣΟΚ αποτελεί την επιτομή της μεταπολιτευτικής ελληνικής παρακμής. Κέρδισε την εξουσία με δόγμα, έξω από ΕΟΚ και ΝΑΤΟ. Αλλαγή και το μόνο που άλλαξε ήταν πως παρέλαβε μια χώρα με ελάχιστο χρέος και την παραδίδει με τη μεγαλύτερη χρεοκοπία στην παγκόσμια ιστορία.

Αν ο Καραμανλής ο πρεσβύτερος και ο Σημίτης δεν είχαν φροντίσει να τοποθετήσουν την Ελλάδα σε ΕΟΚ-ΕΕ και Ευρωζώνη η χώρα θα είχε σκάσει κάτω σαν «καρπούζι» πολύ νωρίτερα με μικρότερο χρέος.

Η μεγάλη “συνεισφορά” του ΠΑΣΟΚ είναι η διάλυση του παραγωγικού ιστού της χώρας με τα τριτοκοσμικά σοσιαλιστικά πειράματα και την καθιέρωση της συνδικαλιστοκρατίας.

Οι μεγάλες επιχειρήσεις είτε έβαλαν λουκέτο και κρατικοποιήθηκαν, είτε φυτοζωούν με τα χρήματα των φορολογουμένων (Pirelli, Goodyear, Πυρκάλ, Ναυπηγεία, Πειραϊκή, ΝΑΜΚΟ κ.α.). 

Οι συνδικαλιστές στον ιδιωτικό τομέα έκλεισαν όσες επιχειρήσεις δεν ήταν κρατικοδίαιτες και δεν επιβίωναν με δανεικά κρατικών τραπεζών και επιδοτήσεις. Στο δημόσιο οι συνδικαλιστές  έγιναν κράτος εν κράτει καθιστώντας διευθυντές και διοικητές διακοσμητικά πρόσωπα.

Αυτό που κοινωνικοποίησε το ΠΑΣΟΚ με μεγαλύτερη επιτυχία ήταν η διαφθορά, διευρύνοντας την ανοχή και καθιστώντας την Ελλάδα πρωταθλήτρια στην Ευρώπη.

Που αλλού ο πρωθυπουργός αγοράζει βίλα και επειδή δεν επαρκεί το πόθεν έσχες να δικαιολογήσει την αγορά, αντί να παραιτηθεί και ερευνηθεί,  τον δανείζουν εικονικά δημόσια υπουργοί και επιχειρηματίες.

Ένας μάλιστα από τους δανειστές ανταμείβεται από το αντίπαλο κόμμα, που είναι το ίδιο πελατειακό, παρασιτικό και διεφθαρμένο, με την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας. 

Πράγματι ο κ. Βενιζέλος όταν θέτει τόσο εκβιαστικά διλήμματα φαίνεται πόσο μακριά βρίσκεται από την πραγματικότητα, καθώς το πιθανότερο είναι να λάβει την απάντηση να πάει στο αγύριστο... Αυτός, η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση όπου έχει κάνει μετάσταση το βαλκανικό μοντέλο παπανδρεϊκού  σοσιαλισμού...




capital

Δεν υπάρχουν σχόλια: