ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.5.14

ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ..


ΘΑ ΤΟΥ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΗ ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ
Εντάξει ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει, το ρεπορτάζ όμως είναι ένα και δεν επιδέχεται διάψευσης. Μπορεί ο Στουρνάρας να έχει μάθει τα δημοσιονομικά, δεν έχει ακόμα μάθει, όμως, τα πολιτικά. Θέλει πολύ... 
δουλειά και ακόμα πιο πολλά χρόνια για να καταλάβει τι συμβαίνει στη ΝΔ. Έχουμε και λέμε λοιπόν :

1. Σε ενδεχόμενη βαριά ήττα της ΝΔ το βράδυ της μεθεπόμενης Κυριακής θα δεχθεί ομαδικά πυρά από τα στελέχη της ΝΔ.
2. Ενδεχομένως τα πυρά αυτά θα προέλθουν και τον από τον ίδιο τον πρωθυπουργό με μορφή επίσημης διαρροής για να αποποιηθεί τις δικές του ευθύνες για το εκλογικό αποτέλεσμα που θα έρθει.
3. Εκτός της εσωκομματικής κριτικής από μεσαία στελέχη και βουλευτές της ΝΔ θα τον περιλάβουν πρωτοκλασσάτα στελέχη της ΝΔ και συνεργάτες του Καραμανλή. Η πρώτη που θα τον.... περιποιηθεί θα είναι η Ντόρα. Υπό προϋποθέσεις και ο Αβραμόπουλος. Σίγουρα πάντως οι άνθρωποι του Καραμανλή.
4. Θα τον αδειάσουν όλοι οι άνθρωποι της αγοράς. Όσοι σήμερα τον κατηγορούν για αλαζονική συμπεριφορά θα βγουν μπροστά να τον τελειώσουν από παντού.
5. Του την φυλάνε και οι τραπεζίτες. Εκεί θα γίνει το μεγάλο πάρτι γιατί δεν θέλουν να στηρίξουν τον Στουρνάρα για διάδοχο του Προβόπουλου.
6. Αυτά. Κρατήστε την ανάρτηση και θα μας θυμηθείτε σύντομα...

Fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια: