ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.5.14

«Τέλος στην αγοραφοβία» ….εμείς τις αγορές δεν τις φοβόμαστε ….»στηνόμαστε» !!!!

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ -ΑΓΟΡΑΦΟΒΙΑ 1   — ….ή πως ο συντροφικός «εκσυγχρονισμός» ….ανακάλυψε τις Αγορές και μας βούλιαξε!
   ΠΡΆΣΙΝΟ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΙΚΌ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΊΚΙ(;) ….ΑΛΛΌΤΡΙΑ ΑΚΟΛΑΣΊΑ(ΠΑΡΌΤΡΥΝΣΗ) ….»ΜΗ ΦΟΒΆΣΤΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΈΣ» ….ΑΦΕΘΕΊΤΕ ΣΤΟΝ ΊΛΙΓΓΟ ΤΟΥ ΤΖΌΓΟΥ, ΣΤΑ ΣΎΝΘΕΤΑ, ΣΤΑ ΔΟΜΗΜΈΝΑ ΣΤΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΆ ΟΜΌΛΟΓΑ ….ΜΈΧΡΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΑΛΊΡΙΣΑΝ!
 ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΈΣ -ΑΓΟΡΈΣ- ΕΊΝΑΙ ΠΙΟ «ΕΛΚΥΣΤΙΚΈΣ»(SWAPSsssss!) ….ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ «ΙΝΤΕΡΝΑΤΙΟΝΑΛ»!
- ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΉ ΑΓΑΘΏΝ ….ΑΝΑΚΑΛΎΨΑΜΕ ΤΟ «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΌ ΑΕΙΚΊΝΗΤΟ» ….ΘΑ ΖΟΎΜΕ ΣΑΝ ΠΑΣΆΔΕΣ ….ΑΛΛΆ ΜΆΓΚΕΣ ΜΟΥ, ΜΑΣ ΤΑ ΦΆΓΑΝΕ ….ΌΛΑ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΊΔΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΌΜΑΣΤΕ ΤΏΡΑ ….ΣΤΑ ΠΑΓΚΆΚΙΑ.
- ΜΑ Ο κ. «ΕΔΏ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΊΟ» ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΝΆΦΙ ΤΟΥ -ΠΡΆΣΙΝΟ ΚΑΙ ΓΑΛΆΖΙΟ- ΤΩΝ ΑΓΟΡΏΝ, ΤΡΏΝΕ ΧΑΒΙΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΊΝΟΥΝΕ ΣΑΜΠΆΝΙΕΣ -ΤΏΡΑ- ΣΤΗΝ «ΥΓΕΊΑ» ΌΣΩΝ ΚΟΡΌΙΔΩΝ ΠΊΣΤΕΨΑΝ -ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΉ- ΣΤΙΣ ΠΌΡΝΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΈΣ ….ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΑ!
- ΠΆΝΤΩΣ Η ΕΦΗΜΕΡΊΔΑ ΈΡΙΞΕ-ΆΠΛΩΣΕ ΚΑΛΟΎ-ΚΑΚΟΎ ΜΙΑ ΟΛΌΣΩΜΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟ-ΔΟΥΛΆΚΗ Σ” ΈΝΑ ΚΟΜΜΆΤΙ ΑΠΌ ΤΟ ΚΕΊΜΕΝΟ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ.  ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΌΤΙ ΔΕΝ ΉΤΑΝ «ΚΑΤΆΛΛΗΛΟ» ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΌ ΚΟΙΝΌ  ….ΊΣΩΣ ΘΕΏΡΗΣΕ ΌΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΎΣΕ -ΈΜΜΕΣΗ-ΠΑΡΌΤΡΥΝΣΗ ….ΓΙΑ ΑΓΟΡΆ ΜΕΤΟΧΏΝ ΣΤΟ ΧΑΑ ή ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΈΛΕΓΕ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΌΣ ….ΉΤΑΝ «ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΆ» ΥΠΕΡ/ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΎΘΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΆ ΑΣΥΝΆΡΤΗΤΑ!
- ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΝ ΑΠΌ ΤΈΤΟΙΑ ….ΤΟΥΣ ΈΔΩΣΑΝ ΠΆΛΙ ΤΗΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΤΟ 2000 ….ΤΏΡΑ -ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΊΤΕ- ΚΑΙ ΟΙ ΆΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΉΡΑΝ «ΌΨΙΜΑ» ΤΟ 2004 ….ΌΧΙ ΜΌΝΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ «ΜΠΑΓΛΆΡΩΣΑΝ»  -ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΑ- ΑΛΛΆ ΑΚΟΛΟΎΘΗΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΗΡΆ ΚΌΛΠΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΆΠΟΥ -ΣΤΑ ΔΟΜΗΜΈΝΑ- ΟΙ ΚΟΥΜΠΆΡΟΙ ΤΟΥΣ ΞΕΠΈΡΑΣΑΝ!
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ -ΑΓΟΡΑΦΟΒΙΑ 2   –- Η ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΠΆΛΙ ….ΔΕΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΙΚΈ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΆ -ΚΑΤΆ ΤΙΣ ΠΡΟΤΡΟΠΈΣ- ΚΑΙ ΔΕΝ ΈΔΕΙΞΕ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝ ΓΙΑ  ΤΗΝ «ΕΝΗΜΈΡΩΣΉ» ΤΗΣ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ ΚΌΛΠΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΎΓΧΡΟΝΕΣ ΜΑΦΙΌΖΙΚΕΣ ΜΕΘΌΔΟΥΣ ΞΑΦΡΊΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΉΣ ΑΠΟΤΑΜΊΕΥΣΗΣ ΏΣΤΕ ΝΑ ΕΊΝΑΙ «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΉ» ….ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΎΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΏΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΊΜΩΝ.  ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΌΤΑΝ ΠΡΟΣΠΆΘΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΈΜΒΕΙ ….ΕΊΧΕ ΑΠΈΝΑΝΤΊ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΠΡΌΣΩΠΟ -ΤΌΤΕ- ΤΗΣ ΝΔ ….ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΊ «ΚΆΤΩ ΤΑ ΧΈΡΙΑ -ΚΎΡΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΊΣ- ΑΠΌ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΉΡΙΟ» ….ΛΈΤΕ ΚΑΙ Η ΔΕΞΙΆ ΠΑΡΆΤΑΞΗ ΕΊΧΕ «ΤΖΟΓΆΡΕΙ» ΕΝΑ ΜΈΡΟΣ ΑΠΌ ΤΟ ΤΑΜΕΊΟ ΤΗΣ ….ΣΤΟ  ΝΑΌ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ….ΚΑΙ ΟΙ «ΚΑΚΈΣ» ΟΙ ΓΛΏΣΣΕΣ ΛΈΝΕ ΝΑΙ!



by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: