ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.5.14

ΕΚΔΗΛΟΣ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ. Ο ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΘΙΑΣΩΤΕΣ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΩΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ:"Πριν ψηφίσουν οι πολίτες, ας σκεφθούν αν θέλουν την Ελλάδα... Ουκρανία!"
Γρηγοράκος: Πριν ψηφίσουν οι πολίτες, ας σκεφθούν αν θέλουν την Ελλάδα... Ουκρανία!
Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του Λεωνίδα Γρηγοράκου για τις εκλογές, με την οποία κάλεσε τους πολίτες πριν ψηφίσουν να σκεφθούν εάν θέλουν την Ελλάδα... Ουκρανία!
«Θα πρέπει κάποια στιγμή όλοι μας, να απαντήσουμε σε κάποια ζητήματα και σε κάποια διλήμματα. Θέλουμε η χώρα να βγει από τα αδιέξοδά της, από τα μνημόνια και να ακολουθήσει το δρόμο της σταθερότητας ή θέλουμε η χώρα το βράδυ των εκλογών να είναι μια χώρα η οποία θα υποστεί αυτά που υπόκεινται οι χώρες της Βόρειας Αφρικής, της Ουκρανίας, της Τουρκίας;» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών σε εκδήλωση της Ελιάς στο Βόλο.
Ο κ. Γρηγοράκος σημείωσε ότι το διακύβευμα των ευρωεκλογών είναι «η σταθερότητα της κυβέρνησης και αν ο Ελληνικός λαός θέλει να στηρίξει μια κυβέρνηση που έχει βάλει πλάτη».
Ο ίδιος, σχολιάζοντας τη δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου ότι αν η Ελιά δεν είναι ενισχυμένη θα υπάρξει κυβερνητική αστάθεια, έκανε λόγο για ένα λογικό δίλημμα, επισημαίνοντας ότι δεν είναι δυνατόν μετά από 20 μήνες που αυτή η κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό, η Ελιά, στις επόμενες εκλογές να φανεί ότι είναι ο αδύναμος κρίκος της κυβέρνησης.
«Δεν μπορεί το ΠΑΣΟΚ που δε νομιμοποιείται από τα ποσοστά των εκλογών να συνεχίσει να είναι μέλος μιας κυβέρνησης, που δεν θα είναι σταθερή. Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει λόγο σε μια κυβέρνηση αν λάβει ποσοστό 4 και 5%» κατέληξε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών.
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Είναι γνωστό ότι στην Ουκρανία διεξάγεται ένας εμφύλιος πόλεμος μεταξύ ακροδεξιών νεοναζί Ουκρανών και Ρωσόφωνων Ουκρανών. Η δήλωση Γρηγοράκου η οποία θέτει το δίλημμα ενός εμφύλιου σπαραγμού αν το εκλογικό σώμα στις ερχόμενες εκλογές βάλει στον αποτεφρωτήρα τους λακέδες των Γερμανών και της Τρόικας, δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να θεωρηθεί ατυχές ή άστοχο και πρέπει να προβληματίσει τον κάθε ψηφοφόρο. Σε συγκεκριμένα συμπεράσματα μπορεί να οδηγήσει η δήλωση Γρηγοράκου : α) ότι τα γερμανοτσογλάνια τελούν υπό ακατάσχετο πανικό και δεν ξέρουν τι λένε εν όψει της καθολικής συντριβής των ναοχουντικών ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ στις ερχόμενες εκλογές και β) ότι η κυβέρνηση των αχυρανθρώπων ετοιμάζει Μακελειό και προετοιμάζουν το έδαφος για την εκτροπή του πολιτεύματος , όχι βέβαια με την χρήση των εγχώριων ενόπλων δυνάμεων ή των Σωμάτων ασφαλείας αλλά μέσω της θηριώδους κρατικής μηχανής των ημετέρων τους και των ακροδεξιών στοιχείων που είναι οι εν κρυπτό δυνάμεις τους για να καταστείλουν την εκλογική ετυμηγορία του Ελληνικού λαού.
Ερώτηση: Σε ποιά στρατόπεδα αναφέρεστε κύριε Γρηγοράκο? Ποιά θα είναι τα αντίπαλα στρατόπεδα ενός Εμφυλίου??

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

απο τη μια πλευρα θα ειναι οι αναρχοαριστεροι κομουνιστες μαζι με τους λαθρομεταναστες τους,και απο την αλλη ο εθνικιστικος η "φασιστικος" ελληνικος λαος με επικεφαλις τη χρυση αυγη

η τριτη πλευρα θα ειναι οι πανηλιθιοι χριστιανοδεξιουληδες-αστουληδες του μεσαιου χωρου που θα εκλιπαρουν για ειρηνες αγαπες και ενοτητες, δηλαδη τα προβατα αξια σφαγης απο τους μαρξιστοισλαμιστες....