ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.5.14

Mας λένε ότι δεν βρίσκουν φτωχούς Έλληνες για να μοιράσουν το κοινωνικό μέρισμα!

1Μιλάμε για καλοσχεδιασμένη γραφειοκρατικη κτηνωδία ώστε να «κλέψουν» και να μοιράσουν μεταξύ τους- τα κόμματα εξουσίας- τα 350 εκατομμύρια ευρώ!
Διαβάστε το ρεπορτάζ του Σπύρου Δημητρέλη από το Capital.gr για να καραφλιάσετε!
Στα αζήτητα κινδυνεύουν να μείνουν περίπου 350 εκατομμύρια ευρώ από τα 525 εκατ. του κοινωνικού μερίσματος καθώς μια στις τρείς αιτήσεις που υποβάλλονται απορρίπτονται από το σύστημα καθώς δεν πληρούνται τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία είχαν έως χθες υποβληθεί περίπου 800.000 αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα από τις οποίες είχαν εγκριθεί μόνον οι 265.000 που αντιστοιχούν σε συνολική δαπάνη περίπου 172 εκατ. ευρώ. Το υπουργείο Οικονομικών έχει απορρίψει 334.000 αιτήσεις ενώ άλλες 210.000 αιτήσεις βρίσκονται σε «αναμονή» για έλεγχο.
Να σημειωθεί ότι το υπουργείο Οικονομικών αμέσως μετά τις 10 Μαΐου που θα γίνει η πρώτη πληρωμή κοινωνικού μερίσματος θα αποφασίσει αν θα προχωρήσει σε σχετική χαλάρωση των κριτηρίων καταβολής του επιδόματος προκειμένου να αυξηθούν οι δικαιούχοι και να απορροφηθεί το σύνολο του ποσού που έχει προϋπολογιστεί.
Στελέχη του υπουργείου Οικονομικών σημειώνουν ότι για την πλήρη απορρόφηση του ποσού απαιτείται ενδεχομένως η αύξηση του εισοδηματικού ορίου για την καταβολή του κοινωνικού μερίσματος από τις 6.000 στις 6.500 ευρώ. Στις περιπτώσεις αυτές μπορεί να εφαρμοστεί η εξής πρακτική: για κάθε ένα ευρώ που αυξάνεται το εισόδημα θα μειώνεται το μέρισμα των 500 ευρώ κατά 12 ευρώ. Ετσι για παράδειγμα κάποιος με εισοδήματα 6.300 ευρώ θα λάβει επίδομα 240 ευρώ.
Υπενθυμίζεται ότι όσοι υπέβαλαν αιτήσεις για το μέρισμα που εγκρίθηκαν έως τις 30 Μαΐου θα λάβουν το κοινωνικό μέρισμα με πίστωση του τραπεζικού τους λογαριασμού έως τις 10 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: