ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.5.14

Προβόπουλος:«Αφήστε τις αδύναμες επιχειρήσεις να καταρρεύσουν»!


Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, μέσω των Financial Times, προτρέπει τις τράπεζες να αφήσουν τις αδύναμες επιχειρήσεις να καταρρεύσουν προκειμένου να μπορέσει να επιστρέψει η χώρα σε σταθερή ανάπτυξη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα όμως, οι τράπεζες δεν εμφανίζονται μέχρι στιγμής πρόθυμες να «τραβήξουν την πρίζα» σε δανειολήπτες επιχειρηματίες που αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις αποπληρωμές των χρεών τους.

«Μετά από τόσο βαθιά κρίση, χρειαζόμαστε ισχυρή επιχειρηματική συγκέντρωση στην οικονομία», δήλωσε ο Γεώργιος Προβόπουλος στους Financial Times. «Η διαδικασία έχει ήδη αρχίσει αλλά πρέπει να επιταχυνθεί».

«Προτρέπω τις τράπεζες να στοχεύουν στον συγκεντρωτισμό άλλων κλάδων της οικονομίας, ώστε να γίνουν πιο αποδοτικοί και ανταγωνιστικοί. Έτσι θα δημιουργηθούν μεγάλα ευεργετήματα στην οικονομία: Θα ανοίξει ο δρόμος για σταθερή ανάπτυξη και, πιο σημαντικό ακόμη, για αύξηση της απασχόλησης», δήλωσε.

«Εκδηλώθηκε δραματικός συγκεντρωτισμός στον τραπεζικό κλάδο. Οι βιώσιμες τράπεζες ανακεφαλαιοποιήθηκαν πλήρως, ενώ 12 μη βιώσιμες τράπεζες, που αδυνατούσαν τα αντλήσουν τα απαραίτητα ιδιωτικά κεφάλαια, εκκαθαρίστηκαν», αναφέρει. «Όλα αυτά έγιναν εν μέσω μιας κρίσης, χωρίς να ζημιωθεί ούτε ένας καταθέτης».

«Σαφέστατα, η επιστροφή στην σταθερή ανάπτυξη θα πρέπει να υποστηριχθεί με την κατάλληλη πιστωτική επέκταση. Κατά τα πρώτα στάδια της ανάκαμψης, όμως, η προσφορά πιστώσεων θα είναι περιορισμένη και οι τράπεζες θα πρέπει να κατευθύνουν τις πιστώσεις στις πλέον αποδοτικές εταιρίες και κλάδους της οικονομίας», τονίζει.
http://www.e-reportaz.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: