ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.5.14

Ο κύριος ξ@ρ@λ@ς!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Γιάννης Πρετεντέρης 
«Η Ευρώπη του κοινού νομίσματος στηρίζεται σε μια σειρά από κανόνες και υποχρεώσεις για όσα κράτη έχουν κοινό νόμισμα. Μας αρέσουν, δεν μας αρέσουν, αυτοί είναι οι κανόνες και οι υποχρεώσεις. Θέλουμε το ευρώ; Εφαρμόζουμε τους κανόνες και εκπληρώνουμε τις υποχρεώσεις που επιβάλλει το ευρώ, είτε είναι φετίχ είτε δεν είναι. Δεν θέλουμε να εφαρμόσουμε τους κανόνες και να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις; Κουνάμε μαντήλι στο ευρώ και βαδίζουμε καμαρωτά στη δραχμή, το ρούβλι, το γρόσι και σε ό, τι άλλο τραβάει η ψυχή μας. Τρίτος δρόμος δεν υπάρχει και ούτε προβλέπεται να υπάρξει, αν ψηφιστεί ο Τσίπρας ή η μούμια του Λένιν ή ο Βελζεβούλ αυτοπροσώπως». 

Ο σχολιασμός…
Το “βαρύ πυροβολικό” του Mega-λου καναλιού (με βλήμα μεγάλου βεληνεκούς) έγραψε τα παραπάνω στην Κυριακάτικη φυλλάδα που φιλοξενεί τις “αμερόληπτες” αναλύσεις του. 
Αναλύσεις τις οποίες προβάλει και στα δελτία ειδήσεων που συμμετέχει χαρακτηρίζοντας πολλές φορές και απρεπώς όσους δεν συμφωνούν με αυτές. Θέλοντας προφανώς να συναγωνιστεί εκείνη την άθλια Ευρωβουλεύτινα της Ν.Δ (είναι και τώρα υποψήφια) η οποία δήλωσε στο Ευρωκοινοβούλιο ότι «προκειμένου να σωθεί η Ευρώπη ας καεί η Ελλάδα» έτσι και αυτός μας δηλώνει ότι πρέπει να ακολουθήσουμε τους κανόνες που επιβάλουν οι σύγχρονοι Ες Ες της Γερμανίας και οι τοκογλύφοι αλλιώς θα πρέπει να αποχωρήσουμε από την Ευρωπαϊκή οικογένεια.(των λωποδυτών) 
Ναι τους θεωρώ λωποδύτες γιατί δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς που αρχικά οραματίστηκαν και προχώρησαν στην υλοποίηση της Ενωμένης Ευρώπης την οποία θέλουν τώρα να χωρίσουν σε αποικίες και ζώνες δουλοπαροίκων. 
κ. Πρετεντέρη ο ρόλος σας είναι πλέον εμφανής και η πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών σας κατατάσσει σε κάτι μεταξύ του “γλοιώδες και του έρποντος” οπότε ότι γράφετε και ότι λέτε είναι άνευ σημασίας και το μόνο που καταφέρνετε είναι να εκτίθεστε ακόμα περισσότερο ως ένας σύγχρονος …. Γκαίμπελς. 
Τώρα για αυτό που λέτε για τους μονοδρόμους και τους κανόνες των Ευρωπαίων αληταράδων εγώ και πολλοί άλλοι θεωρούμε ότι προκειμένου να είναι σκλαβωμένα τα παιδιά, τα εγγόνια και τα δισέγγονα μας καλύτερα θα είναι να αναζητήσουμε άμεσα άλλες λύσεις οι οποίες μπορούν να περιλαμβάνουν ακόμα και την αποχώρηση μας από το δήθεν ευρώ τους δηλ. το μάρκο τους καθώς και συμμαχίες με άλλους ομόθρησκους μας και μη π.χ Ρωσία & Κίνα μια και οι εν λόγω κύριοι δεν μας παρείχαν ποτέ και πουθενά καμία κάλυψη σε πολιτικό, στρατιωτικό και οικονομικό επίπεδο αλλά κυρίως δεν σεβάστηκαν τα ιερά αυτά χώματα τα οποία είναι η “κοιτίδα” του … εξανθρωπισμού τους! 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

παιδια ακουστε ολοι ενα νεο ιστολογιο με μεγαλη θεματλογια ξεκινησε και θα αλλαξει τον τυπο μπειτε στο http://powernewsgreece.blogspot.gr/