ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.5.14

ΜΕ ΦΟΒΕΡΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΕΣ.



Γράφει ο  Βασίλης Τσούγκαρης 


Όσο κοντεύει η μέρα των εκλογών, τόσο και νέα πυροτεχνήματα εκτοξεύονται από την υποτιθέμενη «κυβέρνηση» των δούλων.
Μέρα με τη μέρα ο έλληνας χρεώνεται όλο και περισσότερο, και φτάσαμε στο σημείο να είναι χρεωμένα τα παιδια, τα εγγόνια, και τα δισέγγονα μας.
Αυτό που κάποιοι έλεγαν πως «όποιο παιδί γεννιέται χρεωστάει 30,000 ευρώ», τελικά δεν είναι υπερβολή.
Η ανεργία παρόλα τα «προγράμματα» που τρέχουν για ανέργους, αυξάνεται συνέχεια, αλλά αυτό δεν το ....
αναφέρει κανείς, δεν συμφέρει, βλέπετε να παθαίνονται τα χάλια μας,, δεν συμφέρει στην «κυβέρνηση» να εξαγριωνόμαστε περισσότερο, η υγεία με τα πειράματα τα καθημερινά πήγε κατά διαόλου και πολλά άλλα, τα οποία για να «θαφτούν» όσο γίνεται, οι αρμόδιοι μας ξεφουρνίζουν καθημερινά όλο και νέα «νούμερα αισιοδοξίας».
Μέσα σε όλο αυτό το χάλι, έχουμε και την σκασιλα των πολιτικών, των κυβερνώντων και των συνεργατών τους, με το τι θα ψηφίσουμε, μήπως και τελικά μετρούν μέρες στις καρέκλες τους.
Καταβάλλουν απεγνωσμένες προσπάθειες για να κρατήσουν τα πρόβατα, τους ψηφοφόρους στο μαντρί, και για να το πετυχουν αυτό, χρησιμοποιούν διάφορες τακτικές με κορυφαία αυτή του άμεσου και έμμεσου εκβιασμού μας.
Βγήκε ο υπηρέτης των ξένων σε συνέντευξη και τι είπε;
Διαβάστε προσεκτικά την είδηση από το in.gr.
«Αθήνα
Την άποψή του για το διακύβευμα των ευρωεκλογών, που όπως είναι «να μην γυρίσει η χώρα στην περίοδο της κρίσης», περιέγραψε ο Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1.
«Διασφαλίσαμε ότι η χώρα γύρισε σελίδα και ότι βγαίνουμε από την κρίση, βγαίνουμε από τον εφιάλτη της κρίσης και δεν πρέπει με τίποτα να ξαναπέσουμε στην κρίση. Αυτό είναι ένα τεράστιο διακύβευμα» τόνισε.
Ο πρωθυπουργός προέβλεψε ότι «ο κόσμος δεν θα πάει εκεί που είναι ο λαϊκισμός» και προέβλεψε ότι δεν θα υπάρξει πολιτική αστάθεια μετά τις εκλογές.
«Η κυβερνητική συνεργασία άντεξε στα δύσκολα, θα αντέξει και τώρα» δήλωσε χαρακτηριστικά. «Δεν κινδυνεύει η σταθερότητα μετά τις εκλογές σε καμία περίπτωση. Άλλωστε τα αποτελέσματα τα οποία ορισμένοι ονειρεύονται  δεν θα τα δουν» πρόσθεσε.
Ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξει ούτε νέο μνημόνιο, ούτε νέα μέτρα λιτότητας. Παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι «δεν θα ζητήσουμε νέο χρηματοδοτικό πακέτο».
Ο κ. Σαμαράς επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «επιζεί από την κρίση και θα εξαφανιστεί μαζί με αυτή», εκπροσωπεί «το νέο λεφτά υπάρχουν» και «καπηλεύεται την οδύνη και τον πόνο», όπως είπε.
«Ο κ. Τσίπρας μιλάει για ένα χθες το οποίο έχει χρεοκοπήσει. Σύνθημά του, άλλωστε, είναι αυτό το περίεργο, το "Go back" που είπε» δήλωσε.
«Πολύ στο "φεύγα" είναι  ο κ. Τσίπρας. Φύγε από την κυβέρνηση, φύγε από το ευρώ, φύγε από το ΝΑΤΟ, πολύ φευγάτο τον βλέπω. Εγώ αντίθετα λέω "επιστρέφω". Και προχωράω, πάω μπροστά» είπε χαρακτηριστικά.
Ερωτηθείς γιατί δεν δέχτηκε ένα ντιμπέιτ με τον κ. Τσίπρα ο πρωθυπουργός απάντησε: «Ας πάει πρώτα ο ίδιος σε αυτές τις Ευρωπαϊκές τηλεμαχίες, να σταθεί απέναντι στους Ευρωπαίους ανθυποψηφίους του. Γιατί εκεί πέρα θα τον ρωτήσουν πράγματα τα οποία θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να απαντήσει».
«Η ψυχολογία αλλάζει και ο κόσμος έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί ότι βγαίνουμε από την κρίση» είπε ο Αντώνης Σαμαράς. «Δείξαμε ότι η Ελλάδα ξαναστέκεται στα πόδια της» πρόσθεσε.
«Κάναμε σε δύο χρόνια πράγματα που θα έπρεπε να είχαμε κάνει εδώ και δεκαετίες» τόνισε.
Αναφερόμενος στο ζήτημα του χρέους, ο κ. Σαμαράς είπε ότι το φθινόπωρο θα υπάρξει η συμφωνία για την ανακούφιση του ελληνικού χρέους. «Η ρύθμιση είναι δεδομένη» όπως είπε.
Ο πρωθυπουργός υποσχέθηκε ότι θα προχωρήσει σε αποκατάσταση των αδικιών σε ορισμένες κατηγορίες πολιτών και διαβεβαίωσε: «Το 2020 θα έχουμε ξανακερδίσει όσα χάσαμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια».
«Υπάρχει η ανάγκη δικαιοσύνης, η απόδοση δικαιοσύνης, η αποκατάσταση σε ορισμένες κατηγορίες, οι οποίες έχουν πραγματικά από το Δημόσιο υπεραδικηθεί. Θα σας έλεγα δηλαδή, τριτοκοσμικοί μισθοί σε γιατρούς, σε πανεπιστημιακούς, στη Δικαιοσύνη» δήλωσε.
Ο κ. Σαμαράς μίλησε και για την ανάγκη περαιτέρω μειώσεις φόρων. «Το πετύχαμε μετά από μάχη επί μαχών με την τρόικα, η οποία δεν ήθελε με τίποτα για το θέμα των φόρων που πέσανε για το φαγητό και τα λοιπά. Το θέλω και στο εισόδημα. Το θέλω και στα κέρδη των επιχειρήσεων. Έχω πει ξεκάθαρα ότι θέλω να υπάρχει ένας ενιαίος φόρος, το λεγόμενο flat rate tax 15%» τόνισε.
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο του ανασχηματισμού μετά τις κάλπες του Μαΐου, ο πρωθυπουργός απέφυγε να απαντήσει. «Επειδή ό,τι και να πω θα θεωρηθεί ότι το προαναγγέλλω ή το αποκλείω, δεν θα απαντήσω» δήλωσε.
«Δεν θα απαντήσω» ήταν επίσης η αντίδραση του πρωθυπουργού στο ερώτημα για το ενδεχόμενο μετακίνησης, ή μη, του Γιάννη Στουρνάρα από το υπουργείο Οικονομικών»…
Το άρθρο λέει και άλλα πολλά, μόνο που θα σταθώ εδώ.
Θέλετε να μας πείτε ότι βγήκαμε από την κρίση;
Πότε ακριβώς έγινε αυτό;
Μάλλον διαφορετικά «όνειρα» βλέπετε από την υπόλοιπη Ευρώπη, που σαν αρπακτικό ξεσκίζει τις σάρκες μας.
Άρα λοιπόν οτιδήποτε που ΔΕΝ συμφέρει ΕΣΑΣ και τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ σας θα είναι καλύτερο για τη χώρα.
Πράγματι, ο κόσμος ΔΕΝ θα πάει στον λαϊκισμό, θα πάει όμως σίγουρα στην σωτηρία του στέλνοντας στον αγύριστο ΟΛΟΥΣ όσους πρόδωσαν τη χώρα, ασχέτου αποχρώσεως.
Η κυβέρνηση συνεργασίας, είναι ουσιαστικά κυβέρνηση  αηδίας.
Αηδία αισθάνεται ο κόσμος κύριε πρωθυπουργέ και κύριε Βενιζέλο αλλά δεν θέλετε να το πιστέψετε αυτό.
Ακόμα ελπίζετε στα κομματόσκυλα σας, ελπίζετε πως με αυτά θα σωθείτε.
ΟΙ άμεσοι και έμμεσοι εκβιασμοί σας, μόνο την οργή μας προκαλούν, και αυτό θα το διαπιστώσετε σύντομα.
Οι μέρες έφτασαν, τα ψέματα σωθήκαν.

Βασίλης Τσούγκαρης


από καφενειο

Δεν υπάρχουν σχόλια: