ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.5.14

“Μαζέψτε αμέσως τον εκβιαστή, τρομολάγνο και “άθλιο” Λεωνίδα Γρηγοράκο – Να τον φυλακίσει άμεσα ο Εισαγγελέας για διασπορά τρομολαγνικών σεναρίων!!!”


grigorakos


Λεωνίδας Γρηγοράκος, αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών…
«Θα πρέπει κάποια στιγμή όλοι μας, να απαντήσουμε σε κάποια ζητήματα και σε κάποια διλήμματα. Θέλουμε η χώρα να βγει από τα αδιέξοδά της, από τα μνημόνια και να ακολουθήσει το δρόμο της σταθερότητας ή θέλουμε η χώρα το βράδυ των εκλογών να είναι μια χώρα η οποία θα υποστεί αυτά που υπόκεινται οι χώρες της Βόρειας Αφρικής, της Ουκρανίας, της Τουρκίας;»
 Ο σχολιασμός ….
Αυτόν τον “Άθλιο” τύπο δεν θα πρέπει να το καλέσει και να τον φυλακίσει άμεσα ο Εισαγγελέας για διασπορά τρομολαγνικών σεναρίων και εκβιασμό του εκλογικού σώματος;
Είναι δυνατόν να βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και να βγαίνουν όλα αυτά τα “υπολείμματα” του ΠΑΣΟΚ και να μας λένε κατάμουτρα ότι αν δεν ψηφίσουμε την βρωμο”Ελιά” τους θα έχουμε εμφύλιο; Τρέμουν οι δόλιοι μήπως χάσουν την κουτάλα αλλά κυρίως μήπως χάσουν την προστασία που τους παρέχει η εξουσία οπότε πολλοί από δαύτους θα πάνε στις “σουίτες” του Κορυδαλλού!
Ο κ. Βενιζέλος μάλιστα τις τελευταίες ημέρες περιδιαβαίνει τα κανάλια και “ψελλίζει” ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α θέλει να τους κλείσει φυλακή οπότε πρέπει να τους προστατεύσουμε εμείς με την ψήφο μας.
Όχι κ. Βενιζέλε και κ. Γρηγοράκο δεν δικαιούστε να ζητάτε τίποτα από εμάς αντιθέτως εμείς απαιτούμε την παραδειγματική όλων όσων έκλεψαν, μιζαρίστηκαν ή ανέχτηκαν τους καταστροφείς της χώρας μας!
Φίλες/οι θα το γράψω για πολλοστή φορά ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι θρασείς, δολοπλόκοι και λίαν επικίνδυνοι οπότε θα πουν αλλά και πιθανόν να κάνουν πράγματα που δεν μπορούμε να φανταστούμε και καλό θα ήταν αν υπάρχουν ακόμα έντιμοι και θαρραλέοι Εισαγγελείς να αρχίσουν να τους “επιτηρούν” και να τους τραβάνε τα αυτιά όταν παρεκτρέπονται για να φτάσουμε ομαλά στην άσκηση του δημοκρατικού μας δικαιώματος δηλ. να τους διώξουμε με την ψήφο μας και όχι με άλλους … τρόπους!
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός - http://prevenios.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: