ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.5.14

Πρόκληση! Νεα σύλληψη μικροομολογιούχου. Να ποινικοποιηθεί επίσημα απο τους νεομπολσεβικους του μνημονίου, η τίμια επένδυση στην Ελλάδα.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ

Ο σύλλογος φυσικών προσώπων ομολογιούχων Ελληνικού δημοσίου καταδικάζει για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες τις κυβερνητικές πρακτικές και μεθοδεύσεις απέναντι σε 15.000 οικογένειες ομολογιούχων.

Στο πλαίσιο της «φίμωσης» της φωνής των ομολογιούχων, στις 7 Μαϊου το απόγευμα και ενώ αντιπροσωπεία του συλλόγου των ομολογιούχων πήγε στο μέγαρο μουσικής για καθιστική διαμαρτυρία, ενόψει της ομιλίας του Πρωθυπουργού και μετά την αυτοκτονία του 17ου ομολογιούχου, έλαβε χώρα το παρακάτω γεγονός.
Συλλάβανε τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Γιάννη Μαρινόπουλο και άλλους 4 ομολογιούχους, χωρίς καμιά κατηγορία και τους οδηγήσανε στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος. Παράλληλα κατασχέθηκε το πανό που είχαν οι ομολογιούχοι μαζί τους.
Δύο μέρες μόλις μετά την πανηγυρική αθώωση του κου Άγα Σταμάτη, που μηνύθηκε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Σίμο Κεδίκογλου για «διατάραξη ειρήνης πολιτών και σύσταση τρομοκρατικής οργάνωσης», άλλο ένα κρούσμα σε βάρος των ομολογιούχων έρχεται να ξαναταράξει τα ήδη ταραγμένα νερά της πατρίδας μας.
Αναρωτιόμαστε όταν μιλάνε για αναθεώρηση του Συντάγματος δεν πρέπει να μας πούνε πιο μπροστά τι πολίτευμα έχουμε?

Δεν υπάρχουν σχόλια: