ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.5.14

[ΒΙΝΤΕΟ ]ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ!! ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟ "ΓΥΑΛΙ"


Το γνωστό φασιστοειδές , ο αφρόδης ΗΔΟΝΟΜΙΚΡΟΦΩΝΆΚΙΑΣ , δεν άντεξε στην θέα της κάμερας και μπούκαρε για να ικανοποιήσει την ματαιοδοξία του και τον πρωινό του οργασμό της τηλεστύσης του  Με το έτσι θέλω, σάλταρε μέσα στο στούντιο της εκπομπής "Έξι Δέκα" στη ΝΕΡΙΤ, πριν τον καλέσουν οι παρουσιαστές κι άρπαξε το μικρόφωνο του δημοσιογράφου Χρήστου Μέγα!

Ποιος να τον σταματήσει! Στο μαγαζί του μπήκε!!

Δειτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: