ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.5.14

Ιδού οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις-σοκ που έχει στο συρτάρι του ο ολιγάρχης!


ΣΤΟ 14,5% Η ΝΔ, ΣΤΟ 3,8% Η ΕΛΙΑ. ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ 

Όσο κι αν τα παπαγαλάκια των εταιριών δημοσκοπήσεων -τα οποία θα πρέπει να καθήσουν στο σκαμνί για επιχείρηση χειραγώγησης της κοινής γνώμης- επιμένουν να παρουσιάζουν τις ευρωεκλογές σαν ντέρμπυ, οι δημοσκοπήσεις που έχει στο συρτάρι του ο ολιγάρχης είναι σοκαριστικές.

Ο ίδιος που ενδιαφέρεται σφόδρα για την περιφέρεια της Αθήνας διαπιστώνει ότι η Ρένα Δούρου καλπάζει και η μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας θα πέσει στα χέρια της Κουμουνδούρου.

Αυτά όμως που είναι σοκαριστικά για τον ίδιο είναι τα ποσοστά που παίρνουν...
η ΝΔ και η ΕΛΙΑ στις ευρωεκλογές!

Η ΝΔ είναι στο 14,5% και η ΕΛΙΑ στο 3,8% με πτωτική τάση. Μιλάμε για Ολοκαύτωμα. Μάλιστα το Ποτάμιεμφανίζεται να κατασπαράζει τα ποσοστά της πασοκοελιάς!!!

Η πραγματική μεγάλη έκπληξη των εκλογών είναι το ΕΠΑΜ του Καζάκη στο 4,7% και οι Γέφυρες των Σκυλακάκη-Τζήμερου στο 3,5%.

Eίναι η γνώση αυτών των δημοσκοπήσεων-κι όχι τα πέτσινα gallop που βγάζουν οι δημοσκόποι της συμφοράς- που έχει μετατρέψει τον Βενιζέλο σε πολιτικό ράκος που δηλώνει πανικόβλητος: «Αυτό, αν είναι η πραγματική βούληση του κόσμου, δεν οδηγεί πουθενά. Οδηγεί στο απόλυτο αδιέξοδο. Η χώρα αυτή τη στιγμή καταστρέφεται πολιτικά. Δεν έχει πλαίσιο αναφοράς. Οδηγούμαστε σε διλήμματα τεράστια»

Είναι ακριβώς αυτές οι δημοσκοπήσεις που κάνουν τον Σαμαρά να κρύβεται και να αποφεύγει τo debate τρέμοντας στην ιδέα ότι τα ποσοστά της ΝΔ μπορεί να είναι μονοψήφια.

Είναι αυτές οι δημοσκοπήσεις που κάνουν την γερμανική καγκελαρία να χρησιμοποιεί τον γερμανικό τύπο κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του "λαικιστή" Τσίπρα.


Ατυχώς για την Μέρκελ η πιο έγκυρη εφημερίδα τηςελληνικής δεξιάς αποδίδει σε όλο της το μεγαλείο την αποτυχία ενός χυδαίου πελατειακού κράτουςπου έγινε πιο δυνατό μέσα από τα μνημόνια.

 Ενός νοσηρού κρατικού μηχανισμού που οικοδομήθηκε στην διάρκεια της μεταπολίτευσης σε αγαστή συμπόρευση με συγκεκριμένους ολιγάρχες. Αυτό το παρα-κράτος αντί να μεταρρυθμισθεί  επιτρέπει πλέον στις ντόπιες συμμορίες- ακόμη και σε απόφοιτους φυλακών- να διεκδικούν πολιτικό ρόλο.

Η Κολομβία των Βαλκανίων συνεχίζει να χρησιμοποιεί τα greek statistics με την ανοχή των Μέρκελ-Σόιμπλε. Η έκδοση της Δευτέρας του γερμανικού Focus αποκαλύπτει την συμπαιγνία της Μέρκελ στο πέτσινο ελληνικό πλεόνασμα. Η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος της ψευδαισθήσεων πλησιάζει. Ο ρόλος των κρατιστών Ελλήνων πολιτικών θα αποκαλυφθεί σε όλο το φονικό του μέγεθος όταν η ιστορία κληθεί να κάνει τον απολογισμό. Των Ελλήνων κρατιστών αλλά και του διδύμου Μέρκελ-Σόιμπλε.

Ενός Σόιμπλε που αίφνης σταμάτησε την κριτική στους ντόπιους ολιγάρχες και στην εγχώρια μαφία-ίσως γιατί σ΄ αυτό το σύστημα οι Γερμανοί βρήκαν νέους, εξίσου πρόθυμους, αχυρανθρώπους.

Στην Κολομβία των Βαλακανίων, τι χειρότερο μπορεί να προκαλέσει ο ΣΥΡΙΖΑ, κα Μέρκελ;


Αναλυτικά οι πραγματικές κυλιόμενες δημοσκοπήσεις>

ΣΥΡΙΖΑ 32%
ΝΔ 14,5%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 13,5%
ΠΟΤΑΜΙ 13%
ΕΛΙΑ 3,8%
ΕΠΑΜ 4,7%
ΓΕΦΥΡΕΣ 3,5%

   
Απο το kourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια: