ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.5.14

Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΓΚΑ ΤΟΥ : "ΝΔ ή ΕΛΙΑ , ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ"


Giannis-Pretenteris

Παρέμβαση επί των εκλογών επιχειρεί ο Γιάννης Πρετεντέρης, με το σημερινό άρθρο του στα “Νέα”.
Ο γνωστός αρθρογράφος του Συγκροτήματος Λαμπράκη, ο οποίος έχει ανοιχτό μέτωπο με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και με τον Γιώργο Παπανδρέου, υποστηρίζει ευθέως ότι στις εκλογές οι πολίτες έχουν μονάχα δυο επιλογές.
Στη Δημοκρατία, τζάμπα ψήφος δεν υπάρχει. Ό, τι ψηφίσεις, παίρνεις. Με άλλα λόγια, η εξίσωση των εκλογών είναι δεδομένη εκ των πραγμάτων.
Όποιος θέλει να έχει στις 26 Μαϊου κυβέρνηση και πολιτική σταθερότητα, ψηφίζει είτε ΝΔ (αν είναι δεξιός ή κεντροδεξιόας), είτε Ελιά (αν είναι κεντρώος ή κεντροαριστερός).
Άλλη επιλογή δεν υπάρχει, διότι εξ όσων γνωρίζω, αυτοί οι δυο συγκροτούν την κυβέρνηση”, σημειώνει μεταξύ άλλων στο άρθρο του στα “Νέα” ο Γιάννης Πρετεντέρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: