ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.5.14

Ο Γ.ΡΩΜΑΝΙΑΣ για την ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στον Όμιλο ΔΕΗ




του Γ.ΡΩΜΑΝΙΑ (Υποψήφιος ευρωβουλευτής με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ)

Όπως έχει αποδειχθεί, βάσει αξιόπιστων αναλογιστικών μελετών, ο λογαριασμός του ασφαλιστικού των εργαζόμενων στη ΔΕΗ παρουσιάζει τεράστια αποθεματικά που έχουν σχηματισθεί από τις καταβολές  εδώ και 50 χρόνια και πλέον των εισφορών αποκλειστικώς των εργαζομένων.
Όμως η πολιτεία οικειοποιείται τα αποθεματικά και προβαίνει...
σε μειώσεις των κύριων και επικουρικών συντάξεων αλλά και σε κατακρεούργηση των δικαιούμενων εφάπαξ όσων αποχωρούν και βγαίνουν σε σύνταξη.

Επειδή δεν φαίνεται πιθανή η αλλαγή της τακτικής αυτής της Πολιτείας, είναι καιρός πλέον να εμπλέξουμε στην όλη διαδικασία και τα αντίστοιχα Ευρωπαϊκά Όργανα για να αποκατασταθεί η νομιμότητα και να αποδοθεί η περιουσία στον οικείο ασφαλιστικό λογαριασμό των εργαζομένων.  



Δεν υπάρχουν σχόλια: