ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.5.14

Οι αληθινοί ... Μπαμπούλες!Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

e-mail prevejohn@yahoo.gr

Η είδηση… 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., στον ισχυρό εκρηκτικό μηχανισμό, που ταχυδρομήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας στη Φωκίδα, ανιχνεύτηκε γενετικός τύπος άνδρα, ο οποίος ταυτίζεται με τον ίδιο γενετικό τύπο άνδρα, που ανιχνεύτηκε σε αντικείμενα τα οποία βρέθηκαν - κατασχέθηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που χρησιμοποίησε για τη μεταφορά - διαφυγή του, από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, την 05-01-2014, ο καταζητούμενος τρομοκράτης Χριστόδουλος Ξηρός. 

 Ο σχολιασμός…

Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε μέσω του τύπου για άλλη μια φορά τρομολαγνικά σενάρια. Σενάρια και πληροφορίες τις οποίες διοχετεύουν με “φειδώ” οι αστυνομικές αρχές της χώρας στους “έγκριτους”, “πάνσοφους” και “ειδικούς” επί παντός επιστητού δημοσιογράφους και “σεναριογράφους” των Mega-λων καναλιών. 
Περιδιαβαίνοντας το διαδίκτυο διάβασα πολλές επώνυμες σκέψεις περί αυτού και μάλιστα οι περισσότερες συγκλίνανε στο ότι όλα αυτά είναι ύποπτα μια και βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο όπου παίζονται πολλά για τα εγχώρια ανδρείκελα της Μέρκελ και των τοκογλύφων. 
Μάλιστα πολλοί προεξοφλούν ότι θα υπάρξουν δύσκολες καταστάσεις οι οποίες θα είναι προσχεδιασμένες με απώτερο σκοπό τον εκφοβισμό του εκλογικού σώματος. 
Θα μου πείτε τώρα σκέψεις φαντασιόπληκτων οι οποίοι πλάθουν ιστορίες για αγρίους οπότε δεν πρέπει να ανησυχούμε όμως εγώ δεν σας κρύβω ότι φοβάμαι πολύ όταν ακούω τον κ. Βενιζέλο να λέει ότι αν δεν “ποτιστεί” η “Ελιά” του (γενόσημο του ΠΑΣΟΚ) από ικανό αριθμό ψήφων θα έρθει το τέλος της “Ευημερίας” που ζούμε! 
Επίσης σκιάζομαι και με λούζει κρύος ιδρώτας όταν ακούω τον κ. Γεωργιάδη να λέει ότι δεν θα τρελαθεί ο λαός να μη ψηφίσει τους Σωτήρες του δηλ. αυτούς που κράτησαν την ανεργία μόνο στο 27%, αυτούς που συγκράτησαν τις αυτοκτονίες στο "χαμηλό" νούμερο των 6000, αυτούς που δίνουν έστω και τον μισό μισθό σε όσους "ακόμα" εργάζονται αλλά και τις μισές συντάξεις στους γέροντες για να μπορούν να αγοράσουν τουλάχιστον τα ... φάρμακα τους!
Εύχομαι οι “φαντασιόπληκτοι” να μην επαληθευτούν και όλα να κυλήσουν ομαλά έως τις εκλογές όμως οι επώνυμοι τρομολάγνοι και εκβιαστές του Ελληνικού λαού θα πρέπει σε αυτές να σταλούν εκεί που τους αξίζει δηλ. στον … Αγύριστο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: