ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.5.14

Στουρνάρας - Ακυρώνει τον Κώστα Καραμανλή!


Δελτίο Τύπου
Σοβαρό πολιτικό ενδοκυβερνητικό πρόβλημα από την στάση του Γιάννη Στουρνάρα να «πει» όχι στην τροπολογία για την υποχρεωτικότητα των επιμελητηρίων.
Η Ντόρα Μπακογιάννη και ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά Χρύσανθος Λαζαρίδης ζητούν, μαζί με ακόμα 185 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, των ΑΝ.ΕΛ και της ΔΗΜΑΡ να επανέλθει η ρύθμιση της υποχρεωτικής συνδρομής των επιχειρήσεων προς τα επιμελητήρια, υιοθετώντας πλήρως τα επιχειρήματα των επαγγελματιών και επιχειρηματιών.
Ο Γιάννης Στουρνάρας προσφέρει ηθελημένα υπηρεσίες στον ΣΕΒ και τον πρόεδρο του, Δημήτρη Δασκαλόπουλο πρώην εργοδότη του Γιάννη Στουρνάρα από την θέση του ως επικεφαλής του ΙΟΒΕ
Θα πρέπει να θυμίσουμε ότι την πρόταση για την κατάργηση της υποχρεωτικότητας την έχει διατυπώσει ο ΣΕΒ σε έκθεσή του, την 1/12/2010 με τίτλο «Επιχειρηματικότητα Χωρίς Εμπόδια», 30 πεδία δράσης για τη δημιουργία φιλικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος, έκθεση που την υιοθέτησε πλήρως, η τότε ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και την έκανε νόμο, που ακoλούθησαν πιστά και οι μετέπειτα κυβερνήσεις. Στην ουσία υιοθέτησαν την πρόταση του επικεφαλής των βιομηχάνων Δημήτρη Δασκαλόπουλου ο οποίος σε τακτά διαστήματα προσβάλει τον Αντώνη Σαμαρά και την κυβέρνηση με την συμπεριφορά του.
Ο Γιάννης Στουρνάρας ως πρώην υπάλληλος του ΣΕΒ με την κατάργηση της υποχρεωτικότητας, που κατάφερε να περάσει εξυπηρετώντας τον πρώην εργοδότη του, έπεισε επί της ουσίας τον πρωθυπουργό για την αναγκαιότητα του μέτρου , που ο ίδιος χωρίς την συμμετοχή της Τρόικας προωθεί. Αυτό που θέλει είναι να εξασφαλίσει την υποστήριξη του ισχυρού άντρα του ΣΕΒ , σε όποιο καθεστώς-κυβέρνηση, προκύψει από την πολιτικές εξελίξεις και την κάλπη.
Για την αλήθεια θα πρέπει να ανατρέξουμε στην σελίδα 10 της συγκεκριμένης έκθεσης που κάνει λόγο για «Παρεμβολή Επιμελητηρίων και επαγγελματικών συνδέσμων κυρίως για είσπραξη μη ανταποδοτικών αμοιβών ή υποχρεωτική χρήση των υπηρεσιών τους» και θα καταλάβουμε ότι το συγκεκριμένο μέτρο μεθοδεύονταν χωρίς να το ζητήσει καμία Τρόικα και κανένας εκπρόσωπος των δανειστών , αφού η συνδρομή στα επιμελητήρια του εξωτερικού είναι δεδομένη.
Ο στόχος του ΣΕΒ, του κυρίου Δασκαλόπουλου και του κυρίου Στουρνάρα είναι το κλείσιμο επιμελητηρίων με την ταυτόχρονη κατάργηση 2 βασικών κοινωνικών εταίρων της ΕΣΕΕ και της ΓΣΕΒΕΕ ώστε στον διάλογο με τους εκπροσώπους των εργαζομένων, να προσέρχονται μόνο οι μεγάλες επιχειρήσεις και όχι οι εκπρόσωποι των μικρομεσαίων. Απώτερος σκοπός είναι να ελέγχονται πλήρως οι συλλογικές συμβάσεις και ο κοινωνικός διάλογος από τον ΣΕΒ ως αποκλειστικό και μόνο διαπραγματευτή.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: