ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.5.14

ΤΕΛΟΣ!! Η ΝΔ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ... ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ /// ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΛΕΝΕ ΝΑΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Πάτρα: Τα πρώτα αποτελέσματα από τις φοιτητικές εκλογές Σε εξέλιξη η καταμέτρηση
Σε εξέλιξη βρίσκεται η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων στις Σχολές του Πανεπιστημίου και του ΑΤΕΙ της Πάτρας.
Στο ΑΕΙ της Πάτρας, σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα που έγιναν γνωστά, πριν λίγο, σε σύνολο 13 Σχολών, η ΔΑΠ είχε επικρατήσει σε 8 σχολές, με ποσοστό 31,4%, η ΠΚΣ – ΜΑΣ (ΚΚΕ) είχε πάρει δυο σχολές και 27,3%, τα ΕΑΑΚ σε τρεις σχολές και το 20,8%, η ΠΑΣΠ καμία σχολή και 10,7% των ψήφω, η ΑΡ.ΕΝ. (ΣΥΡΙΖΑ) το 5,6% και η ΑΡ.ΔΥΝ. το 2%.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συνολικά η ΔΑΠ χάνει 7-8% και η ΠΑΣΠ εξαυλώνεται. Με αποχή 50% και κανέναν άλλο εκτός από λίγους φοιτητές να μην ασχολείται με τις εκλογές των ΑΕΙ. Το κλίμα πίεσης και τρομοκρατίας από τους γαλάζιους σε κάποιες σχολές που η ΔΑΠ ήταν πρώτη δεν πέρασε. Διάβασε καλύτερα τ' αποτελέσματα.