ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.5.14

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! Φουντώνουν τα σενάρια για το υπό εκκόλαψη κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου που θα αποσχισθεί από το ΠΑΣΟΚ Βενιζέλου , θα εμπλουτιστεί και με άλλα πρόσωπα από την κεντροαριστερά και θα έχει καταλυτικό ρόλο για τις πολιτικές εξελίξεις.

Επιφανής πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και στενά συνδεόμενος με τον ΓΑΠ εκμυστηρευόταν σε συνομιλητές του ότι ο Γιώργος Παπανδρέου θα πάρει μαζί του 10 έως και 15 βουλευτές του σημερινού ΠΑΣΟΚ , ενώ οι πληροφορίες επιμένουν ότι είναι τέτοια η υπερπροσπάθεια του ΓΑΠ να ανακτήσει το …χαμένο έδαφος ώστε ανοίγει διαύλους και με «δυνατά χαρτιά» στη Ν.Δ όπως η πρώην υπουργός και στενή φίλη της Ντόρας Ελσα Παπαδημητρίου μα και άλλες προσωπικότητες που διαδραμάτισαν ρόλο την τελευταία 20ετία και αντανακλούν πολιτική ισχύ από το κεντρογενές κομμάτι της Δεξιάς. Ανάλογη πλεύση έχει κάνει ο ΓΑΠ και με τον Φώτη Κουβέλη –μα καθόλου άσχετη όλη τη φιλολογία που αναπτύχθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαρ. Κοππά – . 
Αυτοί που βρίσκονται κοντά στον πρώην Πρωθυπουργό του ΠΑΣΟΚ ξέρουν ότι ο Γιώργος Παπανδρέου θέλει διακαώς να βρεθεί μέσα στο κάδρο των εξελίξεων, διατηρεί θανάσιμο πολιτικό μίσος για τον Ευάγγελο Βενιζέλο και δεν επιθυμεί με κανέναν τρόπο να επιτύχει τους στόχους του ο νυν αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Συνομιλητής του ΓΑΠ μας εκμυστηρεύτηκε πως ο Βενιζέλος :
- Θέλει να καταλάβει τη Θέση του Επιτρόπου της Ελλάδας στην Ευρώπη, τοποθέτηση που λαμβάνει χώρα τον Σεπτέμβριο.
Όμως, ο ίδιος ο ΓΑΠ:
- Αναζητεί τρόπους ώστε να αποκλείσει τον Βενιζέλο από αυτή την δυνατότητα-ακόμα κι αν του το έχει υποσχεθεί ο ίδιος ο Α. Σαμαράς
- Αποζητά την «πολιτική συγγνώμη» των αντιπάλων του και κυρίως του Σαμαρά για όσα τον στηλίτευσαν σχετικά με το μνημόνιο και τη διετία 2010-2012
- Θεωρεί ότι για τις σκληρές επιθέσεις που δέχθηκε ο ίδιος και η οικογένειά του την ευθύνη την έχει ο σημερινός αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.
- Επιδιώκει συμμαχίες με τον Φώτη Κουβέλη της ΔΗΜΑΡ ενισχύοντας το ρόλο των υποψηφίων ευρωβουλευτών της και κυρίως της Μαριλένας Κοππά που υπήρξε πολιτικός της μέντορας από το 1999.
Το σκηνικό είναι εκρηκτικό και τονίζουν οι αναλυτές πως εάν ο ΓΑΠ δημιουργήσει τελικά το κόμμα που επιθυμεί με κοινοβουλευτική εκπροσώπηση και δυναμική ανάπτυξης, τότε θα πρέπει να «αποχαιρετιστεί» η κυβερνητική συνοχή και με τον τρόπο αυτόν να δοθεί η χαριστική πολιτική βολή στον Ευάγγελο Βενιζέλο. 


hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: