ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.5.14

Απόφαση σταθμός.Αντισυνταγματική η αυτόφωρη σύλληψη και διαδικασία για χρέη προς το Δημόσιο!



Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων, στις 2 Μαΐου, δικάζοντας κατά την αυτόφωρη διαδικασία επιχειρηματία που είχε συλληφθεί για οφειλές προς το Δημόσιο ύψους 580.000 ευρώ, έκρινε ότι είναι αντισυνταγματική η αυτόφωρη σύλληψη και διαδικασία για χρέη προς το Δημόσιο. Όπως διαβάζουμε στο epirusgate, παρέπεμψε την εκδίκαση της υπόθεσης σε τακτική δικάσιμο.

Το δικαστήριο έκανε δεκτή την ένσταση που υπέβαλλε η συνήγορος υπεράσπισης, Νούτση Μαρία-Ελισσάβετ, περί απαραδέκτου της σχετικής διαδικασίας. Υποστηρίζει ότι οι σχετικές διατάξεις του νόμου 3943/2011, που χαρακτηρίζουν διαρκές το αδίκημα μη καταβολής χρεών στο Δημόσιο, είναι αντίθετες στα άρθρα 5 παρ. 1 και 7 παρ. 1 του Συντάγματος και στο άρθρο 6 της ΕΣΔΑ., στηριζόμενη παραλλήλως και στην υπ’αριθμόν 196/2014 απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κατερίνης, η οποία είχε κρίνει ομοίως...



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: