ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.5.14

ΑΙΣΧΟΣ: Οι τράπεζες κατέσχεσαν το κοινωνικό μέρισμα από όσους χρωστούσαν!


Σήμερα το κοινωνικό μέρισμα θα ήταν διαθέσιμο για 205.912 νοικοκυριά. Έτσι πολλοί πήγαν από το βράδυ στα ΑΤΜ για να ελέγξουν την καταβολή. 

Κάνοντας ενημέρωση του λογαριασμού μέσω του ΑΤΜ όμως είδαν το ποσό να μπαίνει στο λογαριασμό και να βγαίνει αυτόματα λόγω κατάσχεσης για οφειλές!

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση δικαιούχου του οποίου η τράπεζα κατέσχεσε το κοινωνικό μέρισμα καθώς διατηρούσε χρέος ύψους 700 ευρώ.

Όπως κατήγγειλε ο πολίτης μιλώντας στο MEGA, η ληξιπρόθεσμη οφειλή του προς την τράπεζα, η οποία προερχόταν από καταναλωτικό δάνειο, ήταν ο λόγος που οδήγησε στην κατάσχεση του κοινωνικού μερίσματος χωρίς να προηγηθεί ενημέρωση.

Με παρέμβαση του ο υφυπουργός εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου διαβεβαίωσε πως η παρακράτηση του μερίσματος από τις τράπεζες είναι παράνομη.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «ο νόμος είναι ρητός δε σηκώνει συζήτηση» και μάλιστα πρόσθεσε ότι θα επικοινωνήσει για την επίλυση του θέματος με την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών.

Όπως ξεκαθάρισε «η μόνη περίπτωση στην οποία οι τράπεζες μπορούν να κρατούν το μέρισμα είναι αν έχουν εξουσιοδότηση πληρωμών μέσω πάγιας εντολής του ίδιου του δικαιούχου».

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τράπεζες θα κληθούν να κάνουν τους αντιλογισμούς όλων των πράξεων ώστε να εμφανισθούν ξανά τα χρήματα του μερίσματος στους δικαιούχους. Αυτό θα γίνει είτε σήμερα Παρασκευή είτε στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Από την πλευρά του το Υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε ότι η καταβολή του «κοινωνικού μερίσματος» ξεκίνησε, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Κυβέρνησης και την προβλεπόμενη διαδικασία, το οποίο θα είναι ακατάσχετο.

Σήμερα, πιστώθηκαν οι λογαριασμοί 205.912 νοικοκυριών που υπέβαλαν αιτήσεις για το «κοινωνικό μέρισμα» μέχρι τις 3 Μαΐου, δηλαδή στις πρώτες 17 ημέρες που λειτούργησε το σύστημα υποβολής αιτήσεων, και οι οποίες έγιναν αποδεκτές.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: