ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.5.14

Απίστευτο «τσεκούρωμα» στο επίδομα ανεργίας –Ποιοι την πληρώνουν


Απίστευτο «τσεκούρωμα» στο επίδομα ανεργίας –Ποιοι την πληρώνουν
Αυτό που συμβαίνει με τα επιδόματα ανεργίας του ΟΑΕΔ ξεπερνά κάθε φαντασία. Τείνουμε να γίνουμε η μοναδική χώρα στην Ευρώπη η οποία ενώ αντιμετωπίζει τόσο σοβαρά προβλήματα με την ανεργία, δεν δίνει… επιδόματα. Τον Μάρτιο, ενώ ο συνολικός αριθμός των ανέργων που ήταν εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ διαμορφώθηκε στο 1054626 άτομα, δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσος ήταν ο αριθμός των ανέργων που εξακολουθούσαν να εισπράττουν επίδομα ανεργίας
Ναι ήταν μόλις 105.694 άτομα. Δηλαδή, επίδομα ανεργίας εισπράττουν πλέον ο ένας στους 10 ενώ ο αριθμός θα συνεχίσει να βαίνει μειούμενος. Από πού προκύπτει ότι θα συνεχιστεί η πτώση; Από τα ίδια τα στοιχεία του ΟΑΕΔ. Διότι ο ΟΑΕΔ δηλώνει ότι από τους 105.694 που πληρώθηκαν στο τέλος Μαρτίου, δικαίωμα να πληρωθούν και τον επόμενο μήνα (δηλαδή τον Απρίλιο, είχαν μόλις 81.329. Αν προστεθούν και οι καινούργιες αιτήσεις (13.258) είναι πολύ πιθανό ότι η επόμενη ανακοίνωση θα δείχνει ότι δικαιούχοι του επιδόματος ανεργίας θα είναι λιγότεροι από 100.000. Θέλετε να σας πούμε πόσοι ήταν πέρυσι τον Μάρτιο; 245.174 (!). Ναι λοιπόν, μέσα σε ένα δωδεκάμηνο χάθηκαν 145.000 επιδόματα ανεργίας. Και θα χαθούν κι άλλα.
Το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό. Χιλιάδες άνθρωποι μένουν χωρίς κανένα εισόδημα. Σωστά κάνει ο ΟΑΕΔ και ανακοινώνει τα προγράμματα ενεργητικής πολιτικής για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Από την άλλη, δεν πρέπει κάποιος να ενδιαφερθεί και για τους εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας οι οποίοι δεν εισπράττουν απολύτως τίποτα; Ποιοι απέμειναν με επίδομα;
  • οι εποχικοί δικαιούχοι του επιδόματος ανεργίας μειώθηκαν από τα 46.939 άτομα στα 14.365 άτομα.
  • οι άνεργοι που δεν ανήκουν στην κατηγορία των εποχικών και εξακολουθούν να εισπράττουν επίδομα περιορίστηκαν τον Μάρτιο σε 91.329 άτομα όταν στο τέλος Φεβρουαρίου ήταν 110.982 άτομα.
Να προσθέσουμε και τους λιγότερους από 40.000 μακροχρόνια ανέργους που παίρνουν το επίδομα των 200 ευρώ; Και πάλι ο αριθμός είναι εξαιρετικά μικρός. Και να ήταν μόνον αυτό: Έχει εκτοξευτεί και η μακροχρόνια ανεργίας:
1. οι μακροχρόνια άνεργοι αναζητούντες εργασία ήταν 437.173 τον Μάρτιο από 431.523 τον Φεβρουάριο
2. Οι μακροχρόνια άνεργοι που δήλωσαν ότι δεν εξακολουθούν να αναζητούν εργασία ήταν 64.263 από 62858 τον Φεβρουάριο.


fpress.

Δεν υπάρχουν σχόλια: