ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.5.14

Θα σε ψήφιζα ρε ΣΥΡΙΖΑ ….αλλά δεν είμαι «πολιτικός οπαδός» του **Masoc.…


  ΚΑΤΣΕΛΗ -ΣΑΛΑΣ


 — ….δεν γίνεται να είμαι «κομματικός φίλος» με τους Δυνάστες-Ξεθεμελιωτές της Χώρας ή τους Αντιπροσώπους τους!!!

  — ΧΆΘΗΚΕ Ο ΚΌΣΜΟΣ κ. Α. ΤΣΙΠΡΑ ….ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΝΕΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ «ΑΦΘΑΡΤΟΥΣ» ΠΟΛΙΤΙΚΟΎΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ(;) ….ΕΣΎ ΦΊΛΕ ΜΟΥ ΠΉΓΕΣ ΚΑΙ ΑΓΌΡΑΣΕΣ ΑΠΌ ΤΑ «ΚΟΜΜΑΤΙΚΆ ΠΑΛΙΑΤΖΊΔΙΚΑ» …. ΑΠΌ ΤΑ (ΕΓ)ΚΑΤΕΣΤΗΜΈΝΑ OLD STOCKS (J. Shop) ….ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΆ ΌΤΙ ΔΕΝ Θ” ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΕ !
   — ΣΤΟ ΔΟΓΜΑ ….»ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΓΙΆΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ» ….Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ -ΠΛΕΟΝ- ΛΑΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ….ΑΡΝΗΤΙΚΑ!

  — Δεν είναι μόνον η -κατά τα άλλα- αξιοπρεπής κα Κατσέλη ….εσύ κ. Τσίπρα έχεις μαζέψει ένα σωρό Πασόκους ….Παπανδρεϊστές και Σημιτικούς, εκσυγχρονιστές συνδικαλιστές, ακραιφνείς μνημονιακούς ….και ότι ακόμα βάλει ο νους του πολίτη !

  — Χαρακτηριστικά….

  — Οι σύμβουλοι που βούλιαξαν το ΠΑΣΟΚ, βουλιάζουν και τον ΣΥΡΙΖΑ

  [....] Στην αυλή του Τσίπρα βρέθηκαν πρόσφατα δύο πολύ συνεργάτες του ΓΑΠ, ο δημοσιογράφος Γιάννης Ρουμπάτης και ο «κηπουρός» Δημήτρης Τζιώτης. Ο δεύτερος μάλιστα είχε θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ αλλά στη συνέχεια αποσύρθηκε με αποτέλεσμα ο Παπανδρέου να τον ανταμείψει αφού τον έβαλε υπεύθυνο της πολιτικής στρατηγικής του ΠΑΣΟΚ. Υπήρξε υποψήφιος στη Βουλιαγμένη, οδηγεί Πόρσε, ενώ ήταν διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας στην Επιτροπή Διεκδίκησης των Ολυμπιακών αγώνων του 2004 και αργότερα ίδρυσε αργότερα την Clever Bank.

ΤΣΙΠΡΑΣ -ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΡΣΕΝΗΣ -LEVY  — Στο… επιτυχημένο επικοινωνιακό επιτελείο του Τσίπρα και ο Γιάννης Ρουμπάτης, πρώην ευρωβουλευτής και κυβερνητικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.

ΣΧΕΤΙΚΆ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63794635
http://www.newsbomb.gr/ekloges-2012/story/135739/giati-o-tsipras-proteine-ton-gerasimo-arseni
http://newpost.gr/post/295103/oi-gynaikes-toy-papandreoy-poy-agaphsan-ton-aleksh-tsipra
*** Sacher – Masoch, Leopold von, 1836-1895
[....] του άρεσε πολύ να παίζει τον μαζοχιστικό ρόλο του σκλάβου στις ερωτικές του σχέσεις. Αυτός ήταν ο λόγος που τον εγκατέλειψε η πρώτη του γυναίκα, Λάουρα Ρύμελιν. Αργότερα παντρεύτηκε τη γραμματέα του Χίλντα Μάιστερ με την οποία απέκτησε δύο παιδιά. Αντίθετα με τον αντίποδά του, τον μαρκήσιο ντε Σαντ, ο Μαζόχ τα πήγαινε μια χαρά με τον κοινωνικό του περίγυρο. Διοργάνωνε θεατρικές παραστάσεις στο σπίτι του, όπου συμμετείχε και ως ερασιτέχνης ηθοποιός, κι έπαιρνε ενεργό μέρος στη ζωή της πόλης. Ποτέ του δεν εκδήλωσε φανερά τις κρυφές σεξουαλικές του αδυναμίες, τον «μαζοχισμό» του ή την -κατά ορισμένους μελετητές- υποσυνείδητη ομοφυλοφιλία του. Ίσως γιατί το βασικό του πρόβλημα ήταν το να είναι αρεστός: λέγεται πως οι τελευταίες του λέξεις καθώς πέθαινε (1895) ήταν «να με αγαπάτε».

ΤΣΙΠΡΑΣ -ΚΑΤΣΕΛΗ -ΓΛΕΖΟΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: