ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.5.14

Γκρεμοτσακίστε τους…


Κάποιοι πιστεύουν πως η κυβέρνηση Σαμαρά θα πέσει λίγο μετά τις Ευρωεκλογές.
Λάθος... Οι κυβερνώντες θα βγάλουν ένα λογίδριο - ανακοίνωση περί κατανόησης του μηνύματος του λαού και θα συνεχίσουν ακάθεκτοι για να σώζουν εαυτούς και τα αφεντικά τους...

Κάποιοι άλλοι, πάλι, πιστεύουν πως αυτό το συνονθύλευμα που υποστηρίζει ότι κυβερνά την Ελλάδα, θα χάσει την εξουσία στις προεδρικές εκλογές.
Λάθος και πάλι. Κι αυτό, επειδή έχει ήδη συμφωνηθεί μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ ο επόμενος Πρόεδρος, που ακούει στο όνομα Μαρκεζίνης...

Αυτή η κυβέρνηση θα πέσει αδιαμαρτύρητα μόνο εάν την ρίξουν οι εντολείς της, αφού θα έχουν εξασφαλίσει την ατιμωρησία των σημερινών υποτιθέμενων κυβερνώντων.

Αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται να πέσει εάν δεν γίνει κάτι αναπάντεχο, απολύτως απρόβλεπτο και τόσο ισχυρό που δεν θα μπορεί να του αντισταθεί.

Αυτή η κυβέρνηση θα κρατηθεί με κάθε μέσο και κάθε τρόπο (ακόμη και εκθέτοντας την χώρα είτε σε κατάσταση εμφυλιοπολεμική είτε σε κατάσταση πολέμου με άλλη χώρα) όταν θα πλησιάζουν οι επόμενες βουλευτικές εκλογές, για να αιτιολογηθεί την παράταση διάρκειάς της, με άγνωστο χρονικό περιθώριο...

Αυτή η κυβέρνηση δολοφονεί συστηματικά τη χώρα.
Όμως, το ψευτορωμέικο που ετοιμάζεται για να την αντικαταστήσει, πρόκειται να κάνει ένα βήμα παραπέρα και θα διαμελίσει την Ελλάδα...

Μην βαυκαλίζεστε λοιπόν, περί δημοκρατίας, γιατί αυτή δεν κατοικεί πλέον εδώ. Μας σιχάθηκε όλους κι έφυγε, επειδή δεν την τιμήσαμε και την ανταλλάξαμε με τις μικροανάγκες μας.

Μην περιμένετε να σας σεβαστούν εκείνοι που ποτέ δεν σας σεβάστηκαν και να σας αφήσουν να ζήσετε ελεύθεροι εκείνοι που ζούνε από την σκλαβιά σας.

Μην περιμένετε, λοιπόν, να έρθει να σας σώσει κάποιος, αν εσείς δεν είστε αρκετά ικανοί να καταλάβετε το ποιος έχει την πραγματική θέληση και την δύναμη να σας σώσει...

Και σταματήστε επιτέλους να κλαίτε γι αυτά που χάσατε και αυτό που κάποτε ήσασταν.
Κοιταχτείτε στον καθρέφτη και δείτε πως καταντήσατε, επειδή εσείς το επιτρέψατε.
Αν έχετε τη δύναμη, δείτε την αλήθεια και το φως που αυτή βγάζει.
Αν όχι, μείνετε στο ψέμα και στα σκοτάδια που αυτό σας βυθίζει.

Επιτέλους, σεβαστείτε τον εαυτό σας και μετά κάνετε το αυτονόητο...
Γκρεμοτσακίστε τους… πριν σας αλυσοδέσουν για πάντα…
Και για όσους μέχρι και σήμερα δεν έχουν καταλάβει, το πραγματικό δίλημμα είναι: Ή αυτοί ή εμείς... 
Και η απόφαση για το τι θα συμβεί είναι δική μας...

Παναγιωτίδης Μάρκος


kostasxan.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: