ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.5.14

Μεταναστεύουν στρατιωτικοί με περιζήτητες ειδικότητες από τις Ένοπλες Δυνάμεις


ΕΔΠεριζήτητες ειδικότητες αξιωματικών, υπαξιωματικών μεταναστεύουν για ένα πιο αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης.
Βγάζουν τη στολή του αξιωματικού, χαιρετούν τις οικογένειές τους και ετοιμάζουν βαλίτσες για το εξωτερικό όλο και περισσότερα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδας, μη αντέχοντας την οικονομική αλλά κυρίως την ηθική απαξίωση, όπως τονίζουν, των καθημερινών προσπαθειών τους.
Αυτό αποκαλύπτει μιλώντας στη «δημοκρατία», ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ), αντισυνταγματάρχης Ανέστης Τσουκαράκης.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η οικονομική ύφεση και τα επακόλουθά της αναγκάζουν τα πλέον εξειδικευμένα στελέχη του Στρατού του Ναυτικού και της Αεροπορίας να αναζητούν ένα καλύτερο εργασιακό μέλλον σε εταιρίες του εξωτερικού.
«Η απαξίωση με την οποία τους αντιμετωπίζει η Πολιτεία και η απεμπόληση βασικών τους δικαιωμάτων, σε σχέση με αυτά των λοιπών δημόσιων λειτουργών, η βίαιη ανατροπή μισθολογικών, ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών δεδομένων, η επιμήκυνση του χρόνου παραμονής στην εργασία και ο φερόμενος σχεδιασμός νέας ανατροπής, το γεγονός ότι υπολείπονται βασικών προϋποθέσεων ανάπτυξής τους ως Έλληνες πολίτες σε ένα κράτος δικαίου, ωθούν τους Έλληνες στρατιωτικούς στην αναζήτηση νέας εργασίας με καλύτερες συνθήκες, τόσο εντός όσο και εκτός χώρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: