ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.5.14

Δήλωση «βόμβα» Βούτση για τη Χρυσή Αυγή



Κάποια στοιχεία από την δικογραφία περί οπλοκατοχής που αφορούν υποδίκους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, δεν έχουν καμία τύχη στο Δικαστήριο, δήλωσε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης….
 «Υπάρχει μία βάση στο ότι τα στοιχεία που έχουν προσκομιστεί και κυρίως αυτά που έχουν ψαχτεί δεν είναι τέτοια που όταν κάνουμε εμείς την άρση ασυλιών, να μπορεί να πει κανείς, έχοντας διαβάσει τη δικογραφία πως δεν σου δημιουργείται καμία αμφιβολία για το βάσιμο ή όχι κάποιων στοιχείων», είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον Real FM.
Και συμπλήρωσε: «Να σας το πω ευθέως: όταν έρχεται στη Βουλή ότι βρέθηκε μία καραμπίνα με 8 φυσίγγια και με βάση αυτό το στοιχείο γίνεται η παραπομπή για τον εξοπλισμό εγκληματικής οργάνωσης, αντιλαμβάνεστε ότι επειδή όλοι είμαστε εχέφρονες και έξυπνοι άνθρωποι κάτι είναι πίσω από αυτό, δε μπορεί με βάση αυτό να γίνεται η όλη ιστορία και δημιουργείται στον κόσμο ένα κούμπωμα».
«Χρειάζεται σε βάθος να πάει αυτή η ιστορία», σημείωσε ο κ. Βούτσης. «Αν φτάσουν μόνα τους αυτά στο Δικαστήριο είναι φανερό ότι δεν έχουν καμία τύχη, εννοώ σε σχέση με την οπλοκατοχή. Θα έχουμε εξελίξεις μέχρι το τέλος Ιουνίου», ανέφερε, μεταξύ άλλων.
Παράλληλα, ο γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την άποψη ότι είναι πολύ πιθανό να πάμε σε εθνικές εκλογές έως τα τέλη Ιουνίου.
«Εκτιμώ ότι θα έχουμε εξελίξεις μέχρι το τέλος Ιουνίου. Είναι πολύ πιθανή η προσφυγή στις κάλπες. Αυτό βγαίνει από την κίνηση μέσα στην κοινωνία», είπε.

Για τη Συνταγματική αναθεώρηση
Αναφερόμενος στις προτάσεις του πρωθυπουργού για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, ο κ. Βούτσης είπε: «Μία κυβέρνηση που έχει “κουρελιάσει” το Σύνταγμα δεν έχει ηθικό κύρος να πρωταγωνιστεί σε μία τέτοια διαδικασία. Μία Βουλή με πλειοψηφία των δυνάμεων που αντιτίθενται στην παρούσα πολιτική που έχει καταστρέψει τη συνταγματική νομιμότητα, θα μπορούσε να γίνει μία ζωντανή, δημιουργική συζήτηση. Με τον τρόπο που μπαίνουν τώρα, ούτε το ΠΑΣΟΚ και ο κ. Βενιζέλος παρακολουθούν αυτή τη συζήτηση».

trelokouneli

Δεν υπάρχουν σχόλια: