ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.5.14

Χαμός στο γραφείο του Σαμαρά στη Βουλή!

Δεν έβγαλαν άχνα οι βουλευτές

Συνωστισμός παρατηρήθηκε νωρίτερα στο γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού στη Βουλή καθώς πολλοί βουλευτές και Υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας παρακολούθησαν από εκεί την τηλεοπτική συνέντευξη του Πρωθυπουργού. Μεταξύ άλλων είδαμε εκεί τον Υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, τον Υφυπουργό Εξωτερικών Άκη Γεροντόπουλο, την εκπρόσωπο τύπου Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και πολλούς βουλευτές όπως οι Μ.Σενετάκης, Γ.Κεφαλογιάννης, Ιορδάνη Τζαμτζή και Γιάννη Καράμπελα. Αυτό πάντως που έχει κάνει εντύπωση σε όλους είναι ότι παρά τον συνωστισμό δεν ακούστηκε κιχ και όλοι παρακολούθησαν με θρησκευτική ευλάβεια όσα λέει ο Πρωθυπουργός


parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια: