ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.5.14

Ο Μίκης ψηφίζει …ουδετερότητα, δηλαδή την κατοχική κυβέρνηση!!!Η «ουδετερότητα» αποτελεί το πιο δόλιο τέχνασμα, μέσω του οποίου εξωραΐζονται και στηρίζονται οι ληστές και οι δήμιοι των λαών…

Ο Μίκης, πάλι σε μια κρίσιμη ιστορική καμπή στηρίζει το καθεστώς και μάλιστα στη σημερινή δωσίλογη, μοχθηρή κυβερνητική του μορφή…

Στις εκλογές που έρχονται μένει «ουδέτερος»: «Δεν στηρίζω κανένα κόμμα στις...
επερχόμενες εκλογές, Δημοτικές και Ευρωεκλογές»!!!

Διαβάσαμε την ανακοίνωση ΕΔΩ:
http://www.enikos.gr/politics/233842,Mikhs_8eodwrakhs:_Den_sthrizw_kanena_kom.html

Όταν η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε αποικία του 4ου Ράιχ, όταν τα δωσίλογα ανδρείκελα του σύγχρονου ΦΑΣΙΣΜΟΥ δεν έχουν αφήσει ΤΙΠΟΤΑ όρθιο και κατασπαράζουν, με αγριότητα δολοφονική τον ελληνικό λαό, όταν σε μια τέτοια κατοχική και κακουργηματική θηριωδία έρχεσαι και λες «Δεν στηρίζω κανέναν», ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ αποδέχεσαι αυτό που υπάρχει: Το εξωραΐζεις, το στηρίζεις και το …ψηφίζεις!!!

Μπροστά σε μια τέτοια ΦΡΙΚΗ, μπροστά με μια τέτοια δωσίλογη κακουργία των ανδρεικέλων του 4ου Ράιχ, δεν μπορεί να το παίζεις «ουδέτερος» και να λες: «Δεν στηρίζω κανέναν»!!!

Μια τέτοια «ουδετερότητα» και «αμεροληψία» είναι κάλπικη και δόλια: Είναι «ουδετερότητα» που αποβαίνει ΥΠΕΡ της δωσίλογης κυβέρνησης, που στηρίζει την κυβέρνηση, είναι η «αμεροληψία» της ΜΕΡΟΛΗΨΙΑΣ υπέρ των νέων αποικιοκρατών…

Ο Μίκης για άλλη μια φορά στηρίζει την κυβερνητική κακουργία και θηριωδία.

Δεν είναι η πρώτη φορά. Σε κάθε κρίσιμη ιστορική καμπή και μπροστά σε κρίσιμα πολιτικά γεγονότα ο Μίκης στήριζε του ληστές και δημίους (σε ομαλές περιόδους το έπαιζε …αντικαθεστωτικός!!!).

Τον Απρίλιο του 2011 είχαμε καταγράψει αυτές τις ιστορικές …μεταμορφώσεις του Μίκη, στο άρθρο:
«Ένα μίνι πολιτικό πορτρέτο του Μίκη μέσα από φωτογραφίες».
Το άρθρο θα το διαβάσετε ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5549

Πολύ συνοπτικά θα θυμίσουμε:
Καραμανλής ή τανκς 
Είναι πασίγνωστο ότι ο Μίκης, ο «αριστερός» «προφέσορας» και ο ιδρυτής του Κινήματος των Λαμπράκηδων (ο Καραμανλής τους έσπαγε τα κεφάλια και «μιάσματα» τους ανέβαζε και κατέβαζε), αμέσως μετά την πτώση της χούντας στήριξε ηχηρά τον Καραμανλή και τον καραμανλισμό: Τον πρωτεργάτη της δουλικής υποταγής της χώρας στα ευρωπαϊκά καρτέλ…

Στήριξε, συνεπώς, τον πρώτο «θεμέλιο λίθο» της σημερινής κατοχής μας!!!

Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Θιασώτης ήταν ο Μίκης και του Μητσοτακισμού (υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου και …υμνητής του): αυτού του άθλιου καθεστωτικού αμοραλισμού!!!

Κυβέρνηση Σημίτη

Ο Μίκης στήριξε την προδοτική παράδοση Οτσαλάν, αλλά και το ΜΕΓΑ σκάνδαλο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Είναι γνωστό ότι συνέθεσε το έργο Canto Olympico (Ολυμπιακό Τραγούδι) το 1991 ύστερα από παραγγελία της Διεθνούς Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων της Βαρκελώνης.

Και με του μαφιόζους της Ολυμπιακής Επιτροπής συνεργάστηκε!!!

Κυβέρνηση ΓΑΠ 
Η φωτογραφία τα λέει όλα…

ΤΩΡΑ έρχεται ο Μίκης να στηρίξει, εμμέσως πλην σαφώς, με τη δολιότητα της «ουδετερότητας», την κυβέρνηση των ανδρεικέλων.

Αυτό σημαίνει «δεν στηρίζω κανέναν»!!!

Θα μπορούσε να πει, αν ήθελε, έστω στο ελάχιστο να διαφοροποιηθεί από τα ανδρείκελα του 4ου Ράιχ, τούτο το απλό: «στηρίζω την ΠΤΩΣΗ της κυβέρνησης, ψηφίστε για την ΠΤΩΣΗ των υπαλλήλων του 4ου Ράιχ»…

Τουλάχιστον μια τέτοια «ουδέτερη» θέση (σχετικά με τα κόμματα), θα ήταν καθαρή θέση εναντίον της κυβέρνησης. Θα σηματοδοτούσε το ΚΥΡΙΑΡΧΟ λαϊκό αίτημα της περιόδου: Να γκρεμιστεί αυτή η κυβέρνηση της καταστροφής και του ΟΛΕΘΡΟΥ…

resaltomag

1 σχόλιο:

Μπαρμπανίκος Αρβανίτης είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΡΙΖΟΝΤΑ.
ΤΟ ΡΕΣΑΛΤΟ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΗΛΩΣΗ, Ο ΜΕΣΟΣ ΝΟΥΣ ΣΥΝΑΓΕΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, ΟΤΙ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟϊΚΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΟΣΗΣ "ΚΥΚΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ" ΟΤΙ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ.... ΤΣΙΠΡΑ.
Η ΔΗΛΩΣΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗ ΠΟΥΣΤΟΦΗΜΗ, ΟΠΟΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΦΕΝΟΣ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΟΤΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΚΥΒΕΡΝΩΣΑ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΑ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ (ΣΥΡΙΖΑ).
ΑΝ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΨΕΥΔΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΡΕΣΑΛΤΟ ΘΑ ΒΟΛΕΥΟΤΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΟΥΝΤΑ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ????????????
ΛΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙ, ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΛΕΒΕΝΤΗ, ή ΑΛΛΟ ΑΚΙΝΔΥΝΟ ΔΗΜΟΠΓΡΑΦΙΚΑ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ?????? ή ΤΟ ΡΕΣΑΛΤΟ ΕΝΝΟΕΙ, ΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ή ΑΛΛΗ ΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΙΣ 2-3 ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΑΓΡΙΑ.
ΑΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΡΕΣΑΛΤΟ.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 1: Γιατί πρέπει να ψηφίσω έναν από τους Μπουτάρη - Καλαφάτη στον 2 γύρο των δημοτικών, όταν μόλις χθες τους ξέχεσα????
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 2: Γιατί πρέπει να ψηφίσω έναν από τους Τζιτζικώστα - Ιωαννίδη στον 2 γύρο των Περιφερειακών εκλογών, όταν μόλις χθες τους απέρριψα για συγκεκριμένους λόγους???
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 3: Κατ΄ανάγκη, στις Ευρωεκλογές, επέλεξα 4 γνωστές προσωπικότητες, που δεν ανήκουν στουσ Ανεξάρτητους Έλληνες, αλλά συμμετέχουν ως προσωπικότητες στο ευρωψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ (Γεωργαντά - Ζουράρης - Μαρκάτος - Σγουρίδη). Αν δεν υπήρχαν αυτές οι προσωπικότητες (που μπορούν και θέλουν να σταθούν με αξιοπρέπι ΧΩΡΙΣ δεσμέυσεις και κομματικές εξαρτήσεις) ή άλλες αντίστοιχες, ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ ΑΝΕΛ και τα έχω χιλιοεξηγήσει.
Ασ αφήσουμε και ας ΑΦΗΣΟΥΝ τον Θεοδωράκη στην ησυχία του.