ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.5.14

Ουδείς πολίτης δικαιούται, πλέον, να μη γνωρίζει τη «Νέα Ελλάδα» της Μνημονιακής βαρβαρότητας


20140504-132338.jpgΓράφει ο Μαγια
Δεν ορρωδούν προ ουδενός και το θράσος τους απύθμενο. Βάλουν κατά ριπάς εναντίον της κοινής λογικής καθώς εκλαμβάνουν τους υποτελείς ως ένα (εν δυνάμει) κοπάδι υπάκουων υπηκόων.
«Σπάει το κέλυφος… Η νέα Ελλάδα γεννιέται», ισχυρίζεται σε άρθρο του στο «Βήμα» ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς, παραπέμποντας ευθέως στον  κοινωνικό ερειπιώνα, στην αποικία χρέους και τα πλεονάσματα της φρίκης.
Η «νέα Ελλάδα» του Σαμαρά, του Βενιζέλου και των λοιπών εγχώριων συνεργατών του Δ΄ (οικονομικού) Ράιχ, είναι τα εκατομμύρια ανέργων, πεινασμένων και εξαθλιωμένων, οι χιλιάδες αυτοκτονίες, οι ατελείωτες ουρές σε συσσίτια και εκδηλώσεις δωρεάν διανομής τροφίμων, το πλήθος αστέγων, οι στρατιές μακροχρόνια ανέργων που δεν δικαιούνται πλέον επίδομα, τα κατεβασμένα ρολά σε εμπορικούς δρόμους, η άγρια λεηλασία των μισθών και συντάξεων, η
κατεδάφιση του κράτους πρόνοιας, η διάλυση των νοσοκομείων, οι στρατιές των ανασφάλιστων, οι χιλιάδες αυτοκτονίες, τα εξοντωτικά χαράτσια, οι κατασχέσεις και αρπαγές των κατοικιών, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, η αποδόμηση και των τελευταίων εργασιακών δικαιωμάτων, η δραματική υποβάθμιση των δημοκρατικών θεσμών, η απαξίωση του Κοινοβουλίου, οι Μπαλτάκοι, που αναπολούν τα ξερονήσια, που κάποτε είχαν ζωή και τώρα μαραζώνουν…
Ολα αυτά και πολλά άλλα είναι η «Νέα Ελλάδα» της Μνημονιακής βαρβαρότητας.
Είναι η Ελλάδα της Ν.Δ. του Σαμαρά, με την αποκρουστική σφραγίδα της Ακροδεξιάς, που βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, ακολουθώντας κατά πόδας το ΠΑΣΟΚ Βενιζέλου.
Οι δημοσκοπήσεις της Διαπλοκής, που ήδη έχουν ριχτεί στη μάχη χειραγώγησης της κοινωνίας, δεν τους βγαίνουν. Οι εγχώριοι θεσμικοί στυλοβάτες τους (media, τράπεζες και παρασιτικά επιχειρηματικά συμφέροντα) αδυνατούν να μετατρέψουν το μαύρο σε άσπρο.
Τα κόμματα του δικομματισμού καταρρέουν. Όσο κι αν εκβιάζουν με το «ευαγγέλιο» της υποταγής ότι, κινδυνεύει η πολιτική σταθερότητα αν καταψηφιστούν και κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό που κινδυνεύει είναι το ολέθριο μνημονιακό σύστημα εξουσίας.
Ουδείς πολίτης δικαιούται, πλέον, να μη γνωρίζει την πικρή αλήθεια. Το δόλιο και καταστροφικό παιχνίδι που παίζεται πίσω από την πλάτη του. Η πλάτη της κοινωνίας δεν αντέχει άλλο.
Η μεγάλη ώρα του λαού ζυγώνει!
Υ.Γ Θέλουν ο ΓΑΠ και η Ντόρα να κρυφτούν και  χαρά δεν τους αφήνει…

Δεν υπάρχουν σχόλια: