ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.5.14

Αποκαλύψεις Χατζημαρκάκη για τον ρόλο του γερμανικού παράγοντα στην Ελλάδα!


Η οικονομική ελίτ στην Ελλάδα, οι γνωστές μεγάλες οικογένειες, είχε μία πρακτική αρμέγματος του ελληνικού κράτους. Ενώ το επιχειρείν, έχει το ενδεχόμενο του ρίσκου, όπως εμείς άμα ανοίξουμε μία μικρομεσαία επιχείρηση, κινδυνεύουμε να χάσουμε την επιχείρηση και να αναλάβουμε ένα επιβαρυμένο επιπλέον κόστος.

Αντίθετα το μεγαλύτερο μέρος της οικονομικής μας ελίτ (η γενίκευση, είναι αρχή του ολοκληρωτισμού), λειτουργεί παρασιτικά, ήθελε να καρπώνεται τα δημόσια έργα και να αναλαμβάνει να ολοκληρώσει μία επιχείρηση, χωρίς ρίσκο και πολλές φορές με υπερκοστολόγηση.

Αυτά συνέβησαν όσο δεν είμασταν αποικία της Γερμανίας, σήμερα ακολουθείται αυτή η πρακτική με τα προγράμματα του ΕΣΠΑ και με τις δόσεις των Μνημονίων, αντί της πτωχευμένης αποικίας της. Το ΕΣΠΑ και οι δόσεις, είναι η κάνουλα που ανοίγει και κλείνει είναι στο χέρι των δανειστών, αν για παράδειγμα οι κατασκευαστές έχουν σήμερα ένα δημόσιο έργο και παράλληλα ένα κανάλι, αν αυτός ο επιχειρηματίας θέλει να προσπεράσει μέσω του καναλιού του την σημερινή πολιτική και ακολουθήσει το εθνικό καθήκον, τότε η κάνουλα θα κλείσει και ο ίδιος ή θα πρέπει να κλείσει την επιχείρηση την κατασκευαστική και να γίνει ένας φτωχός όπως εμείς και να παλέψει με την βία της φτώχειας, ή θα κάνει την κορόιδα και θα κοιτάξει το συμφέρον του.

Ο Χατζημαρκάκης στον Γιώργο Τράγκα, ήτανε ξεκάθαρος σ' αυτό, για του λόγου το αληθές, σας το παραθέτω στο τέλος του κειμένου, το βίντεο. Η δόση θα δίνεται, όσο στηρίζουν τα ξένα συμφέροντα, αν όχι τελειώσανε. Είναι απλά τα πράγματα, το μεγάλο μέρος της οικονομικής μας ελίτ δυστυχώς λειτουργούσε παρασιτικά και παρεμβατικά στην χώρα μας, χωρίς εθνική συνείδηση και προτιμά να υποβαθμιστεί από τον ξένο παράγοντα, για να μην χάσει τα κεκτημένα της.



ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, 
ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ;;;

ΧΑΣΑΜΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΕΣ ΜΑΣ. 
ΠΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ, ΑΚΟΜΗ;;;

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!!!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΩΣ ΑΞΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!!! Τάδε έφη, η αρχοντιά μου

ΑΝ ΟΧΙ, ΤΩΡΑ; ΠΟΤΕ;;;
ΑΝ ΟΧΙ, ΕΜΕΙΣ; ΠΟΙΟΙ;;;

ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ!
ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΙΔΙΑΣ ΡΑΤΣΑΣ ΕΙΝΑΙ, 
ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ!!!

logiosermis

Δεν υπάρχουν σχόλια: