ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.5.14

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟ ΡΙΦΙΦΙ - Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΦΩΝΗ

Η απόρριψη αυτής της τροπολογίας θα συνιστά βαρύτατη συνέργεια σε κακουργηματική απάτη όσων βουλευτών τολμήσουν να την καταψηφίσουν. Η δικαιοσύνη δε δικαιούται πλέον να σιωπά... 

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRKMObjhPieRyY5k1IUHfpeC7UBoD59RYuxBPB1SZWlw6va9ivPsQ

Οι αρχηγοί των κομμάτων οφείλουν να υποθηκεύουν το σύνολο της οικογενειακής τους περιουσίας σε περίπτωση...
δανεισμού των κομμάτων τους μέχρι την πλήρη αποπληρωμή των δανείων.
"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ" 

Ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι με την Ελιά ο Βενιζέλος θέλει να γλιτώσει τα χρέη του ΠΑΣΟΚ...

Ολομέτωπη επίθεση στο ΠΑΣΟΚ κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταθέτει «φωτογραφική» τροπολογία προσθήκη στο Μεσοπρόθεσμο κατά της Χαριλάου Τρικούπη, αφήνοντας σαφείς υπαινιγμούς πως με τη δημιουργία της «Ελιάς» ο Ευάγγελος Βενιζέλος προσπαθεί να σβήσει τα χρέη που έχει ως ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα 13 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προτείνουν, μεταξύ άλλων, τα κόμματα τα οποία προέρχονται από το μετασχηματισμό κομμάτων -όπως η Ελιά προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ- που έχουν εκλεγεί στις τελευταίες εθνικές ή ευρωπαϊκές εκλογές, να θεωρούνται καθολικοί διάδοχοι των κομμάτων από τα οποία προέρχονται, ως προς το σύνολο των οφειλών τους προς το Δημόσιο, τις τράπεζες, τους εργαζόμενους τους, τους ασφαλιστικούς οργανισμούς, τους οργανισμούς κοινής ωφέλειας και κάθε τρίτον με τον οποίον είχαν συναλλαγές, ανεξαρτήτως εάν το -εκ μετασχηματισμού- προερχόμενο κόμμα απέκτησε νέο ΑΦΜ.

Υπενθυμίζεται πως και ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ είχε κατηγορήσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο ότι μέσω της Ελιάς προσπαθεί να απαλλάξει το ΠΑΣΟΚ από τις οφειλές εκατομμυρίων που έχει. Συγκεκριμένα, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στις 2 Απριλίου είχε πει «ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θέλουν να αλλάξουν ΑΦΜ και να ρίξουν φέσι, ιδρύοντας ο μεν κ. Σαμαράς τη Νέα Ελλάδα, ο δε κ. Βενιζέλος προσχωρώντας στην Ελιά». Η τροπολογία που ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ να προστεθεί στο Μεσοπρόθεσμο. 

Σημείωση Ε.Φ:
Η απόρριψη αυτής της τροπολογίας θα συνιστά βαρύτατη συνέργεια σε κακουργηματική απάτη όσων βουλευτών τολμήσουν να την καταψηφίσουν. Η δικαιοσύνη δε δικαιούται πλέον να σιωπά. Οι αρχηγοί των κομμάτων οφείλουν να υποθηκεύουν το σύνολο της οικογενειακής τους περιουσίας σε περίπτωση δανεισμού των κομμάτων τους μέχρι την πλήρη αποπληρωμή των δανείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: