ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.5.14

Ο Βενιζέλος βουλιάζει το Χρηματιστήριο




Ο Βενιζέλος βουλιάζει το Χρηματιστήριο
Σε χωριστούς δρόμους κινούνται ευρωπαϊκές αγορές και Χρηματιστήριο Αθηνών καθώς τα αποτελέσματα της UBS και της BMW δημιουργούν θετικό κλίμα, ενώ στην Αθήνα η μίνι-κυβερνητική κρίση και οι αποφάσεις του Eurogroup βαραίνουν στους δείκτες, με τον Γενικό να γράφει απώλειες 1,2% μετά από μια ώρα συνεδρίασης υπό το φόβο της πολιτικής αποσταθεροποίησης.
Μεικτή είναι η εικόνα στο τραπεζικό ταμπλό με τη Eurobank και την Πειραιώς και Alpha να υποχωρούν, ενώ μόνο η Εθνική Τράπεζα κινείται ανοδικά, καθώς φαίνεται μεγάλη υπερκάλυψη της αύξησης κεφαλαίου.
Το αρνητικό κλίμα πιέζει κόκκινο και τους ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, ΟΤΕ. Παράγοντες της αγοράς και αναλητές επισημαίνουν ότι η κίνηση Βενιζέλου να προκαλέσει κυνερνητική κρίση για το θέμα των Λαϊκών αγορών είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, καθώς ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απείλησε με γενικότερη κυβερνητική κρίση αν το ΠΑΣΟΚ και η Ελιά αποτύχουν στις εκλογές.
Η ανάγνωση αυτή των δηλώσεων και της κίνησης Βενιζέλου αποσταθεροποιεί τις αγορές και ανοίγει νέο κύκλο ανασφάλειας για τους επενδυτές καθώς αυξάνεται το πολιτικό ρίσκο.
Όπως επισημαίνουν τραπεζικές πηγές η πολιτική επιλογή του Βαγγέλη Βενιζέλου θα μπορούσε να προκαλέσει εμπλοκή στις εν εξελίξει αυξήσεις κεφαλαίου της Εθνικής Τράπεζας και της Eurobank, καθώς και στην επερχόμενη της Attica Bank.


sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: