ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.5.14

Αποκλείει το "κούρεμα" το ΥΠ.ΟΙΚ. για την ελάφρυνση του Ελληνικού χρέους


Μείωση των τοκοχρεολυσίων κατά το ήμισυ χωρίς κούρεμα
Στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για την «ελάφρυνση» του Ελληνικού χρέους, και μετά την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων του χθεσινού Eurogroup, σύμφωνα με ανώτατες πηγές του Υπουργείου Οικονομικών, στόχος του Υπουργείου είναι η μείωση των ετήσιων αναγκών - χρεολύσια και τόκοι μαζί - κατά το ήμισυ, περίπου.  
Κυρίως από το χρεολύσια, αναμένεται ότι θα επέλθει σημαντική εξοικονόμηση, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Υπουργείου Οικονομικών. 
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι, η μείωση αυτή είναι σημαντική από το 2022 και μετά, τονίζοντας, παράλληλα πως, αποκλείεται το "κούρεμα", το οποίο χαρακτηρίζουν "default".
«Δε συμφέρει την Ελλάδα σήμερα να μιλάμε για "default" όταν η Ελλάδα βγαίνει στις Αγορές. Είναι λάθος αυτές οι δηλώσεις περί "κουρέματος"...  
"Default" όταν βγαίνεις σε Αγορές είναι αυτοκτονία. Είναι σαν να "πυροβολείς τα ίδια σου τα πόδια". Υπάρχουν τρόποι να μειώσεις το χρέος χωρίς να κάνεις "default"».
Σχετικά με το ποσοστό του χρέους επί του ΑΕΠ, οι ίδιες ανώτατες πηγές του Υπουργείου Οικονομικών αναφέρουν ότι, «δεν είναι φετίχ το 120%».
«Φετίχ είναι να μειώσεις τις ετήσιες χρεολυσιακές σου ανάγκες όσο περισσότερο γίνεται» αναφέρουν χαρακτηριστικά και συνεχίζουν, εξηγώντας:
«Άρα θες όσο μεγαλύτερο extension των maturities (επέκταση των "ώριμων" υποχρεώσεων) γίνεται και όσο μεγαλύτερη μείωση επιτοκίου γίνεται, επίσης». 

epoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: