ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.5.14

“Βατερλό” Βενιζέλου στη ΝΕΡΙΤ


Φιάσκο μεγατόνων με την “παύση καθηκόντων” του Γιώργου Προκοπάκη. 
Το Εποπτικό Συμβούλιο χθες μπορεί να έστειλε  το μήνυμα πως εκείνο έχει τον πρώτο λόγο στις επιλογές της διοίκησης, όμως  με την απόφαση του πιστοποίησε πως ο έλεγχος στην “μασκαρεμένη”  ως ΝΕΡΙΤ, ΔΤ, ασκείται από την κυβέρνηση.
 Οι δηλώσεις του πρώην υφυπουργού δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, Παντελή Καψή, περί “ανεξάρτητης ΝΕΡΙΤ”, είναι πλέον άνευ περιεχομένου, καθώς η χθεσινή αποπομπή έδειξε το βάθος της εξάρτησης του φορέα από την κυβέρνηση. 
 Το σχήμα που διοικεί τη ΝΕΡΙΤ, τελεί υπό τον άμεσο έλεγχο της κυβέρνησης. 
Το υπουργικό συμβόλαιο διάλεξε τα πρόσωπα που στελεχώνουν το Εποπτικό, το οποίο με τη σειρά του διάλεξε τα μέλη του ΔΣ της ΝΕΡΙΤ.  Χθες, το Εποπτικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ, το οποίο και προχώρησε στην επιλογή του Γιώργου Προκοπάκη, πριν από 7 μήνες, έκρινε, διαπίστωσε το προφανές.  Πως, η ΝΕΡΙΤ υπήρχε στα χαρτιά και πως από τη στιγμή που ο πολιτικός προϊστάμενος παραιτήθηκε, πριν καλά, καλά, ξεκινήσει ο φορέας τη λειτουργία του, δεν υπήρχε λόγος να κρατήσει έναν άνθρωπο, ο οποίος για πρώτη φορά βρέθηκε στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.
Πρόκειται για ένα “Βατερλό” του ΠΑΣΟΚ και προσωπικά του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος και “αντάλλαξε” το λουκέτο στην ΕΡΤ με τη θέση του αντιπροέδρου και πρότεινε για τη θέση του υφυπουργού δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, τον Παντελή Καψή, πρώην αντιπρόεδρο του ΔΟΛ, με επίσης μηδενική εμπειρία από τη διοίκηση ραδιοτηλεοπτικών επιχειρήσεων.

Τώρα, λίγο πριν τις εθνικές εκλογές  η “κουτσουρεμένη” ΔΤ-ΝΕΡΙΤ, περνάει υπό τον έλεγχο της  ΝΔ, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το φορέα τους επόμενους μήνες, μέχρι την τελική μάχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: