ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.5.14

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΟΣΩΝ ΣΗΚΩΣΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΛΑΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ


O κατάλογος με τα ονόματα όσων σήκωσαν λεφτά από την τράπεζα Κύπρου και τη Λαϊκή, την περίοδο από τις 16 έως τις 27 Μαρτίου 2013, όταν δηλαδή αποφασιζόταν το κούρεμα καταθέσεων, έδωσε την Τρίτη στη δημοσιότητα η κυπριακή βουλή.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το iefimerida.gr, η λίστα περιλαμβάνει τα ονόματα όσων έκαναν εκταμιεύσεις μεταξύ 16 και 27 Μαρτίου 2013 (η απόφαση από το Eurogroup ελήφθη τα ξημερώματα της 16ης Μαρτίου), την περίοδο δηλαδή που οι τράπεζες ήταν κλειστές, αλλά και αυτές που έγιναν αμέσως μετά και μέχρι τις 31 Μαρτίου, όταν ακόμη βρίσκονταν σε ισχύ περιοριστικά μέτρα για τις αναλήψεις.


Δείτε τη λίστα με τα ονόματα πατώντας ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: