ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.5.14

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΠΑΛΙ Ο ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ ΤΑΜΗΛΟΣ (μη γελάς. Κλάψε. ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ)

Γέλιο μέχρι δακρύων στη Βουλή από την ατάκα του Ταμήλου για τους μνηστήρες της... Κλεοπάτρας
Σε νέο «χτύπημα» προχώρησε ο βουλευτής της ΝΔ Μιχάλης Ταμήλος από το βήμα της Βουλής προκαλώντας γέλια σε κάποιους συναδέλφους του και αφήνοντας άφωνους κάποιους άλλους.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του τα έβαλε με τους δανειστές της χώρας και με δυνατή φωνή είπε «Θα διώξουμε την Τρόικα, όπως ο Οδυσσέας έδιωξε τους μνηστήρες της Κλεοπάτρας»!
Οπως ήταν λογικό στα έδρανα επικράτησε πανδαιμόνιο από τα γέλια και της αντιδράσεις, ενώ οι πιο ψύχραιμοι του φώναζαν «Πηνελόπη! Πηνελόπη!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: