ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.5.14

Ετοιμάζουν υποτίμηση του ευρώ;


Νέο σχέδιο έχουν βάλει μπροστά τα τσιράκια της Μέρκελ. Αφού μας πίεσαν μέχρι …αυτοκτονιών για να κρατήσουν ισχυρό το ευρώ τώρα ετοιμάζουν την υποτίμησή του! Το βρώμικο σχέδιο αποκάλυψε το νέο πουλέν του Ολάντ Μανουέλ Βάλς.

Οπως δήλωσε το ευρώ είναι υπερβολικά ισχυρό και προανήγγειλε ότι ο πρόεδρος της χώρας Φρανσουά Ολάντ θα αναλάβει πρωτοβουλίες για την τόνωση της ανάπτυξης και της απασχόλησης μετά τις ευρωεκλογές.

«Χρειαζόμαστε μια πιο κατάλληλη νομισματική πολιτική, διότι το επίπεδο της συναλλαγματικής ισοτιμίας του ευρώ είναι πολύ υψηλό. Χρειαζόμαστε μια μείζονα αλλαγή η οποία θα καταστήσει τη νομισματική πολιτική ένα εργαλείο για την ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας, ένα εργαλείο το οποίο θα υπηρετεί το λαό», είπε ο Βαλς μιλώντας ενώπιον σοσιαλιστών νεολαίων, κοντά στο Παρίσι.

Ο Βαλς ήδη πριν την περασμένη Τρίτη σε ομιλία του στην Εθνοσυνέλευση της Γαλλίας είχε σημειώσει πως η κυβέρνησή του θέλει να εξεταστεί η υπερβολικά υψηλή συναλλαγματική ισοτιμία του ευρώ μόλις αναλάβει τα καθήκοντά του το νέο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: