ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.5.14

Αμφισβητεί τις δημοσκοπήσεις ο Χατζηνικλολάου. Σταματάει την αναμετάδοση τους

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, πως τα μέσα τα οποία εκπροσωπεί δεν πρόκειται να μεταδώσουν καμία δημοσκόπηση μέχρι το βράδυ των εκλογών της 25ης Μαϊου.

Chatzinikolaou
Συγκεκριμένα έγραψε:
«Η Realnews, ο Real FM, το Real.gr και το enikos.gr δεν θα μεταδώσουν, ούτε θα αναμεταδώσουν, μέχρι τις ευρωεκλογές καμμία δημοσκόπηση».

Σχόλιο Α.Α.: Δεν είναι τυχαίο, ότι η συγκεκριμένη ανακοίνωση, γίνεται μετά τις 3 τελευταίες δημοσκοπήσεις, όπυο η ΝΔ, φαινόταν να προηγείται ,έστω και ελάχιστα, από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμα και το Αθηναϊκό Πρακτορείο, κυβερνητικό όργανο, αναμεταδίδοντας την ανακοίνωση Χατηνικολάου, μιλάει για λογική απόφαση, αφού οι περισσότερες δημοσκοπήσεις είναι μηνύσιμες, με τον χειριστή του ακάουντ, να ψάχνει για δουλειά αύριο, μάλλον......
Είναι προφανές, ότι ο Χατζηνικολάου, πήρε μήνυμα, όχι ότι δημοσκοπήσεις διαπλεκόμενων είναι στημένες, αφού αυτο το ήξερε καιρό, αλλά προφανώς ότι μετά τις 25 του Μαίου, κινδυνεύουν με μηνύσεις για χειραγώγηση κοινής γνώμης τα μέσα που τις μεταδίδουν.... 


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2014/05/blog-post_9214.html#ixzz30qHGCS3K

Δεν υπάρχουν σχόλια: