ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.5.14

Υπάρχει και αυτός ο τρόπος ... Αντίδρασης!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Ακούγοντας πριν λίγες ημέρες την απόφαση των φαρμακοποιών να μετατρέψουν τα 11000 φαρμακεία της πατρίδας μας σε χώρους δυσφήμισης της κυβέρνησης ομολογώ ότι ξαφνιάστηκα αλλά την βρήκα πρωτότυπη και νόμιμη απέναντι σε ένα καθεστώς που θέλει να τους εξαφανίσει.

Στα φαρμακεία όπως όλοι γνωρίζουμε μπαίνουν καθημερινά χιλιάδες πολίτες εκ των οποίων οι περισσότεροι είναι ηλικιωμένοι που όπως είναι γνωστό τα Mega-λα "συστημικά" κανάλια της διαπλοκής τους βομβαρδίζουν καθημερινά με τόνους παραπληροφόρησης και εκφοβισμού.
Το βέβαιο είναι πως αν ακούσουν την αλήθεια από ανθρώπους που γνωρίζουν και εμπιστεύονται χρόνια δηλ. για το που οδηγεί την υγεία ο γνωστός "Τηλέμπορας" αλλά και άλλες αθλιότητες των κυβερνόντων  είναι σίγουρο ότι πολλοί θα καταλάβουν και θα τους "μαυρίσουν" στις ερχόμενες εκλογές. 
Φαντάζομαι ότι παράλληλα θα υπάρχουν και κάποια σχετικά φυλλάδια τα οποία θα δίνονται για να ενημερώνονται και τα άλλα μέλη των οικογενειών τους.
Ο τρόπος αυτός της δυσφημιστικής καμπάνιας τους αξίζει για να μάθει και ο απλός κόσμος τι κρύβουν μέσα τους τα νομοσχέδια που ψηφίζουν με διαδικασίες εξπρές για να εξαθλιώσουν το λαό προς όφελος των ξένων τοκογλύφων και των εγχώριων λαμογιών που τους πατρονάρουν εδώ και χρόνια.
Μακάρι αυτή την μορφή αντίδρασης να την υιοθετούσαν και άλλες πληττόμενες κοινωνικές ομάδες όπως οι ταξιτζήδες, οι γιατροί, οι δικηγόροι, οι εκπαιδευτικοί (έξω από τις αυλές των σχολείων) ενώ όσα μαγαζιά είναι ξενοίκιαστα να κολλήσουν στις τζαμαρίες τους μεγάλες πινακίδες που να γράφουν "Κλειστό λόγω Μνημονίου". 
Πιστεύω ότι τέτοιου είδους μορφές αντίστασης ίσως είναι αποτελεσματικότερες γιατί θα δείχνουν συνολικότερα και σε περισσότερους το μέγεθος της καταστροφής που συντελείτε αυτή την στιγμή στην πατρίδα μας από τα ανδρείκελα της Μέρκελ μια και οι απεργίες αλλά και οι συγκεντρώσεις έπαψαν λόγω των καθοδηγούμενων “κομματικών” συνδικαλιστών αλλά και των "λοβοτομημένων” ΜΑνΤροσκύλων να αποτελούν αξιόμαχη μορφή αντίδρασης!
Υποσημείωση
Είμαι σίγουρος ότι αν τα κόμματα της αντιπολίτευσης αλλά και επαγγελματικοί φορείς που πλήττονται τύπωναν και μοίραζαν μπλουζάκια με κάποιο μήνυμα από την πραγματικότητα που βιώνουμε όπως «Είμαι άνεργος λόγω Μνημονίου», «Δυσκολεύομαι να ζήσω λόγω μνημονίου», «Φεύγω στο εξωτερικό λόγω Μνημονίου» κ.α. πολλοί θα τα φορούσαμε στην καθημερινότητα μας και τότε θα βλέπαμε αν τα χουντοκάναλα των Νταβατζήδων θα μπορούσαν να κάνουν την ελεεινή προπαγάνδα τους με τα δήθεν πλεονάσματα και τις εξόδους στις αγορές!


Δεν υπάρχουν σχόλια: