ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.5.14

Βουλευτές ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αποκαλούν τους Ελληνες Γκιαούριδες ! (βίντεο)


Βουλευτές ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αποκαλούν τους Ελληνες Γκιαούριδες ! (βίντεο)
Δείτε κι ακούστε πώς μιλούν για Χριστιανούς και Έλληνες τα πρακτόρια του τούρκικου προξενείου !
Ένα αποκαλυπτικότατο βίντεο που δείχνει το μίσος των εκλεκτών της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ κλπ στη Θράκη εναντίων των Ελλήνων Χριστιανών.
Εξάλλοι μάλιστα ο ψευδομουφτής κι ο Μέτε καλούν τον κόσμο να μην ψηφίσει τον Σγουρίδη, νυν υποψήφιο Ευρωβουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελληνων «ο οποίος είχε προστατεψει τον μεγαλύτερο εχθρό της Τουρκιας τον αρχηγό του PKK Οτσαλάν»
Ξερνούν το δηλητήριο του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής και σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν μπορούν αυτοί να συνυπάρξουν με εμάς με τόση κεμαλοναζιστική λύσσα που έχουν εναντίον μας. Μαύρο στα κόμματα που τους έχουν υποψήφιους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: