ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.5.14

Νέα «επιτυχία» Αδωνι – Οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ θα πρέπει να πληρώνουν από την τσέπη τους….

Νέα «επιτυχία» Αδωνι – Οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ θα πρέπει να πληρώνουν από την τσέπη τους….….για μία σειρά εξετάσεων όπως ακτινογραφίες, μαγνητικές και αξονικές τομογραφίες και σπινθηρογραφήματα. Γειάσου ρε υπουργε Υγείας με τα ωραία σου. Πάντα τέτοια!!!
Οι κλινικοεργαστηριακοί γιατροί (φυσικά πρόσωπα και εργαστήρια) ξεκινούν επίσχεση εργασίας από τις 12 Μαΐου, όπως αποφάσισε αργά το βράδυ του Σαββάτου η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου.
Τα 328 εκατ. ευρώ, που είναι ο 
προϋπολογισμός των κλινικοεργαστηριακών γιατρών για το 2014 είναι αυτοκτονικός, όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι οι γιατροί, όταν μάλιστα ο ίδιος ο ΟΟΣΑ υπολογίζει ότι για να είναι βιώσιμο το σύστημα ο εν λόγω προϋπολογισμός πρέπει να ανέρχεται στα 570 εκατ. ευρώ.
Να σημειωθεί πως από την 1η Ιανουαρίου το κόστος των εξετάσεων ανέρχεται περίπου στα 47 εκατ. ευρώ το μήνα (επομένως στο τετράμηνο το ποσό διαμορφώνεται περίπου στα 200 εκατ. ευρώ), ο προϋπολογισμός των 328 εκατ. ευρώ θα έχει καλυφθεί έως τον Ιούνιο.
Επιπλέον, οι γιατροί καταγγέλλουν την αδυναμία του ΕΟΠΥΥ να εφαρμόσει ορθούς κανόνες συνταγογράφησης παραπεμπτικών και ελέγχου μέσα από σύγχρονη ηλεκτρονική υποδομή.
Τέλος, για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ αυτή η εξέλιξη έχει ως αποτέλεσμα να πρέπει να πληρώσουν από την τσέπη τους για μία σειρά εξετάσεων όπως ακτινογραφίες, μαγνητικές και αξονικές τομογραφίες, σπινθηρογραφήματα και άλλες, τη στιγμή μάλιστα που τα διαγνωστικά εργαστήρια των μονάδων του ΠΕΔΥ
υπολειτουργούν.

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: