ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.5.14

Βίντεο: “Αρπάχτηκε” άγρια με δημοσιογράφο ο Καμμένος σε συνέντευξη Τύπου στην Πάτρα!


kammenos-patra


“Tης κακομοίρας” έγινε στη διάρκεια συνέντευξης τύπου του Προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου στην Πάτρα, όταν δημοσιογράφος τοπικών ΜΜΕ του έκανε μία ερώτηση σε σχέση με τις δημοσκοπήσεις και τις αποχωρήσεις από τους ΑΝΕΛ. Η ερώτηση ήταν η εξής: “Επειδή παρατηρούμε ότι δημοσκοπικά το κόμμα σας βρίσκεται χαμηλά, και επειδή είχατε και τα προβλήματα με τις αποχωρήσεις, αν στις Ευρωεκλογές βρεθείτε πολύ χαμηλά”, συζητάτε το ενδεχόμενο επιστροφής σας στη ΝΔ; ‘Η και κάποιων στελεχών σας”! Ο κ. Καμμένος “τα πήρε στο κρανίο”! “Φόρτωσε” αφού διέκοψε τον δημοσιογράφο λέγοντάς του ειρωνικά “βουλιάζουμε, δεν είμαστε χαμηλά” και στη συνέχεια τον κατηγόρησε πως είναι… το Γραφείο Τύπου της ΝΔ και πως πληρώνεται από αυτούς που δίνουν συνεντεύξεις στην Real News κατά των ΑΝΕΛ. Άρχισε να ρωτά ποια μέσα εκπροσωπεί και στο τέλος ούτε λίγο ούτε πολύ έβγαλε τον δημοσιογράφο… κολλητό του Σαμαρά! Στη συνέχεια βέβαια απάντησε λέγοντας ότι “ούτε νεκρός δεν θα πάει στη ΝΔ”. Στο τέλος όμως της απάντησής του επέστρεψε στην προσωπική επίθεση που έκανε στον δημοσιογράφο και άρχισε και πάλι να τον κατηγορεί ότι η ερώτηση του είχε “παραγγελθεί” από τη ΝΔ. “Είστε απαράδεκτος” του είπε ο Κ. Φλαμής και έδωσε τόπο στην οργή. Φαίνεται όμως πως ο Καμμένος δεν είχε ξεχάσει την ερώτηση. Και στο τέλος της διαδικασίας επανήλθε. Και άρχισε να κατηγορεί και την εφημερίδα “Κόσμος” μιλώντας ειρωνικά και απαξιωτικά! Και τότε…. έγινε το σώσε! Ο Κ. Φλαμής αντέδρασε, και οι δύο άνδρες είχαν μία έντονη φραστική αντιπαράθεση! “Ερχεστε στην Πάτρα αδιάβαστος για τους δημοσιογράφους και δεν ξέρετε τι λέτε” του είπε ο Κ. Φλαμής και ο κ. Καμμένος επέμενε πως… ο δημοσιογράφος είναι “κολλητός του Σαμαρά”! Μάταια προσπάθησε ο πολιτευτής των ΑΝΕΛ στην Αχαϊα Γιάννης Λαϊνιώτης να “χωρίσει” τους δύο άνδρες. Σύμφωνα με το dete.gr ο δημοσιογράφος χαρακτήρισε “απαράδεκτο και συκοφάντη” τον κ. Καμμένο και του είπε πως δεν είναι δυνατόν να επιτίθεται σε έναν δημοσιογράφο… μόνο και μόνο επειδή δεν του άρεσε η ερώτηση. “Εγινε λάθος, δεν ξέρει προφανώς” του είπε στέλεχος των ΑΝΕΛ από την Αχαϊα και τότε τα πνεύματα ηρέμησαν!
Δείτε τα σχετικά βίντεο:
="315">

makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια: