ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.5.14

Νέες εικόνες ντροπής και εξαθλίωσης για μια χούφτα λαχανικά στην Ελλάδα των... αγορών



Νέες εικόνες ντροπής και εξαθλίωσης σχηματίστηκαν και σήμερα σε Πειραιά και Γέρακα,όπου επέλεξαν αυτή τη φορά οι παραγωγοί των Λαϊκών αγορών ως σημείο διανομής δωρέαν λαχανικών, διαμαρτυρόμενοι για τις διατάξεις του νομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης.

Ατελείωτες και σήμερα οι ουρές και μεγάλη η υπομονή για μία δωρεάν
σακούλα με λαχανικά.Μάλιστα πάρα πολλοί έφτασαν στους τόπους διανομής από τα άγρια χαράματα για να πάρουν σειρά.

Οι Ομοσπονδίες Λαϊκών Αγορών, ανακοίνωσαν ότι συνεχίζουν την Πανελλαδική απεργία διαρκείας και ότι μέχρι τις Ευρωεκλογές θα διανέμουν δωρεάν τα προϊόντα τους.

Σήμερα γίνεται δωρεάν διανομή προϊόντων στην Λαϊκή Αγορά του Γέρακα, στην οδό Μιαούλη, στις 9 το πρωί και στον Πειραιά.

Παράλληλα, επαγγελματίες και παραγωγοί διοργανώνουν απεργιακό συλλαλητήριο στις 6:00 μ.μ. στο Σύνταγμα, μπροστά στη Βουλή, ενώ τα κατά τόπους σωματεία όλης της χώρας θα διοργανώσουν πολύμορφες κινητοποιήσεις σε κάθε πόλη.

Θέσεις Ομοσπονδίας επί του νομοσχεδίου του Υπουργείου Ανάπτυξης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: «Θέσεις επί του νομοσχεδίου του ΥπΑν»

ΖΗΤΟΥΜΕ:

· Διατήρηση όλων των αρμοδιοτήτων Ο.Λ.Α. Αττικής και Θεσσαλονίκηςκαθώς και ανάθεση των αρμοδιοτήτων για τις Λαϊκές Αγορές στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση.

· ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ εργασίαςπου ήδη διαθέτει η κάθε Λαϊκή Αγορά.

· Με ΚΡΙΤΗΡΙΑ να χορηγούνται οι ΝΕΕΣ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ και να προβαίνουν οι επιτροπές στη ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ, καθώς και στον χαρακτηρισμό και των ΕΠΟΧΙΑΚΩΝ- ΔΙΠΛΩΝ ΘΕΣΕΩΝ.

· Οι θέσεις να αποδίδονται από ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΘΕΣΕΩΝ στις οποίες θα συμμετέχουν: ένας υπάλληλος του Οργανισμού Λαϊκών Αγορών (Δημοτικός Υπάλληλος όπου δεν υπάρχει Οργανισμός), ένας Εκπρόσωπο του Συλλόγου Παραγωγών και του Σωματείου Επαγγελματιών και ένας προεδρεύων ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ (ώστε να εξασφαλίζεται η διαφάνεια).

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: